Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τσιμίκας και Καμαρά ανέβασα κι άλλο τις μετοχές τους εναντίον της Γουλβς
| 2020-03-13 13:25:00

Τίναξαν την μπάνκα! Αυτοί οι δύο έκαναν "όργια" - Άφωνη η Ευρώπη - Πανηγυρίζει ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τίναξαν την μπάνκα! Αυτοί οι δύο έκαναν "όργια" - Άφωνη η Ευρώπη - Πανηγυρίζει ο Μαρινάκης!

"Έσβησε" τον παικταρά. Ήταν... παντού. Έρχονται πολύ ρευστό.

Ολυμπιακός: Εδώ που έχει φτάσει κάθε του παιχνίδι είναι ευκαιρία να λανσάρει την «πραμάτεια» του σε κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Και αυτό,  κακά τα ψέματα, η Πρέμιερσιπ είναι. Και φέτος, οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα σε αγγλικές ομάδες μετράνε μία πρόκριση (επί της Αρσεναλ), μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Το κυριότερο; Σε όλ’ αυτά τα παιχνίδια έδειξαν απολύτως ανταγωνιστικοί.

Και αυτό, πέραν της δουλειάς και της αναγνώρισης που γίνεται από το προπονητικό επιτελείο έχει αντίκρισμα στην αξία και στην προοπτική και των παικτών των «ερυθρόλευκων», ειδικά αυτών που είναι στο προσκήνιο από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο Κώστας Τσιμίκας για παράδειγμα. Εχει φέτος αντιμετωπίσει ένα… τσουβάλι παγκόσμιας κλάσης εξτρέμ, τα έχει πάει περίφημα, χτες κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πιθανώς πιο γυμνασμένο και ταχυδυναμικό ποδοσφαιριστή του πλανήτη αυτή τη στιγμή, τον Αντάμα Τραορέ. Δεν εκτέθηκε, δεν «έφαγε» φάσεις, σίγουρα ο βαθμός του (με το πλάνο αντιμετώπισης του πάντως να προβλέπει αρκετές βοήθειες και ντουμπλαρίσματα) ήταν και πάλι θετικός.

Ο δεύτερος που ξεχώρισε και ήταν για τρίτο σερί παιχνίδι με αγγλική ομάδα ο κορυφαίος του γηπέδου και ο κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος πατάει παντού! Ο Μαρτίνς μόνο χτες τον χρησιμοποίησε σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις! «Οκτάρι», δεύτερος επιθετικός, αριστερός χαφ και «εξάρι». Δίνοντας του πάντα διαφορετικό ρόλο σε φάση άμυνας (πίεση παντού, πρώτος στην αντίπαλη άμυνα) και σε φάση επίθεσης, με τον Καμαρά να ανταποκρίνεται εκ νέου άψογα, προσθέτοντας σε μια ακόμη ευρωπαϊκή του εμφάνιση μερικά εκατομμύρια ακόμη στην (σημαντικά αυξημένη στο 2020) χρηματιστηριακή του αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφάρα" Μαρινάκη - Top όνομα, φτιάχνει σούπερ ομάδα - Πρώην αφεντικό σε μεγάλη ΠΑΕ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags