Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαλάει σίγουρη μεταγραφή - Δεν γυρίζει στον Ολυμπιακό - Αυτοί τον "τρώνε" - Τσάμπα τα λεφτά...
| 2020-03-15 16:17:00

Χαλάει σίγουρη μεταγραφή - Δεν γυρίζει στον Ολυμπιακό - Αυτοί τον "τρώνε" - Τσάμπα τα λεφτά...

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαλάει σίγουρη μεταγραφή - Δεν γυρίζει στον Ολυμπιακό - Αυτοί τον "τρώνε" - Τσάμπα τα λεφτά...

Έχει πενταετές συμβόλαιο. Γιατί "κλάταρε"; Και πού να χωρέσει;

Ολυμπιακός: Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός «χτύπησε» από το… πουθενά τον περασμένο Οκτώβριο, αποκτώντας τον Ιωάννη Κωστή, έναν ακόμα παίκτη-επένδυση για το μέλλον.

Ο Κύπριος διεθνής υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και παρέμεινε στη Νέα Σαλαμίνα με τη μορφή δανεισμού και την προοπτική να ενταχθεί στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2020.

Παρ’ όλα αυτά, η ένταξη του Κωστή στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ ήδη από το καλοκαίρι δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, καθώς συζητιέται πως στον Ολυμπιακό εξετάζεται εναλλακτικό πλάνο για την αξιοποίηση του παίκτη.

Το αν ο Κωστή θα πάρει την ευκαιρία του στον Λιμάνι την επόμενη σεζόν ή θα δοθεί εκ νέου δανεικός δεν δύναται να ξεκαθαρίσει από τώρα, αφού θα εξαρτηθεί από συγκεκριμένους παράγοντες.

Αφενός οι αγωνιστικές επιδόσεις και η πρόοδος του 19χρονου άσου θα παίξουν τεράστιο ρόλο, μιας και το επίπεδο των Πειραιωτών είναι πολύ υψηλότερο από αυτό της Νέας Σαλαμίνας. Ήδη ο Κωστή δεν είναι ο… ίδιος παίκτης σε σχέση με την αρχή της φετινής σεζόν, παρουσιάζοντας πτώση στην απόδοσή του.

Δεν είναι τυχαίο που στην Κύπρο λέγεται πως ο νεαρός παίκτης έχει ρίξει στροφές το τελευταίο τρίμηνο, βγάζοντας σημάδια κόπωσης. Φανταστείτε, λοιπόν, το πόση δουλειά χρειάζεται για να ανταποκριθεί στον Ολυμπιακό, που κάθε σεζόν είναι στα… κόκκινα, έχοντας ως στόχο τη διάκριση σε τρεις διοργανώσεις.

Εκτός αυτού, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν τουλάχιστον τρεις παίκτες πρώτης γραμμής στις θέσεις των κεντρικών χαφ, όπου αγωνίζεται ο Κωστή.

Καμαρά, Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης κάνουν φοβερή σεζόν και δεν αποκλείεται κάποιος εξ’ αυτών να πωληθεί το καλοκαίρι. Σε περίπτωση όμως που παραμείνουν όλοι στην ομάδα και με δεδομένο ότι υπάρχει στο ρόστερ και ο Καφού, καταλαβαίνει κανείς πως ο Κωστή πολύ δύσκολα θα βρει χώρο στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελάθηκε" ο Αλέφαντος - Ξέσπασμα για βασικό του Ολυμπιακού: "Αν έπαιζε με εμένα δεν θα..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags