Facebook Pixel ΑΕΚ: Στη λίστα της ΑΕΚ ο Ορέστης Κιουμουτζόγλου
| 2020-03-15 11:25:00

Έξυπνη βόμβα Μελισσανίδη - "Τσιμπάει" ομογενή παικταρά - "Τρέμει" ο Σιμόες - "Καψούρα" Φαν'τ Σιπ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έξυπνη βόμβα Μελισσανίδη - "Τσιμπάει" ομογενή παικταρά - "Τρέμει" ο Σιμόες - "Καψούρα" Φαν'τ Σιπ!

Χάφαρος! Πού παίζει και κάνει "παπάδες"; Πώς θα γίνει διεθνής;

ΑΕΚ: Και μόνο που το όνομά του συνδυάστηκε με κλήση στην Εθνική Γερμανίας ήταν αρκετό για να δημιουργήσει παροξυσμό στα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία έκαναν λόγο για «σφαγή» με την Ελλάδα για τα μάτια του νεαρού αμυντικού μέσου.

Ο λόγος για τον Ορέστη Κιουμουρτζόγλου, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της κλήσης του τον Νοέμβριο του 2018 από την ομάδα κάτω των 21 ετών της Γερμανίας, την ώρα που η Εθνική Ελλάδας γλυκοκοίταζε να εντάξει στις προεπιλογές της τον γερμανοθρεμμένο Έλληνα ανασταλτικό χαφ.

Μάλιστα, ο Ολλανδός προπονητής του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος, Τζον Φαν’τ Σιπ, τον είχε παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι σε ματς της Χέρακλες στην πατρίδα του.

Ωστόσο η παρουσία του στους μικρούς της “νασιοναλμανσάφτ” έκαναν πιο δύσκολη την απόφαση του 21χρονου ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί για την Εθνική Ελλάδας, στο μέλλον.

Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες ο νεαρός μέσος να παίξει στη χώρα μας. Όπως αναφέρουν πηγές είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την περίπτωσή του. Η Ένωση είχε κάνει μία πρώτη διερευνητική επαφή με τους γονείς του, στο Μόναχο τον περασμένο Νοέμβριο.

Η φετινή πορεία του Κιουμουρτζόγλου στην Ολλανδία πάντως δείχνει ότι δύσκολα θα μπορούσε να έρθει στη Super League. Ο 21χρονος συμπατριώτης μας μετρά 27 συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags