Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος κορωνοϊός; Στην Τουρκία παίζουν μπάλα και έχει ντερμπάρα σήμερα!
| 2020-03-15 17:14:00

Ποιος κορωνοϊός; Στην Τουρκία παίζουν μπάλα και έχει ντερμπάρα σήμερα!

Sportdog Team
Ποιος κορωνοϊός; Στην Τουρκία παίζουν μπάλα και έχει ντερμπάρα σήμερα!

Με εντολή Ερντογάν δεν σταμάτησε το πρωτάθλημα.
 

Απίστευτα περιορισμένες είναι πλέον οι επιλογές μας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και της διακοπής των πρωταθλήματων σε όλη την Ευρώπη. Γι’ αυτό και θα ασχοληθούμε σήμερα μόνο με το ντέρμπι στην Τουρκία ανάμεσα στη Γαλατάσαράι και τη Μπεσίκτας, που θα γίνει χωρίς κόσμο.

Η Γαλατά είναι στην τρίτη θέση με 49 βαθμούς, στο -3 από την πρωτοπόρο Τράμπζονσπορ και ελπίζει φυσικά ακόμα στον τίτλο. Εντός έχει ρεκόρ 9-3-1 και επτά σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ προέρχεται από το 2-2 στη Σίβασπορ που επίσης έχει ίδιους βαθμούς. Δεύτερο ντέρμπι σερί λοιπόν και εάν θέλει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα, πρέπει να το πάρει. Εντός καθαρίζει εύκολα ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, όμως τα ντέρμπι είναι συνήθως goal-goal.

Η Μπεσίκτας έχει 43 βαθμούς και ουσιαστικά κυνηγάει την τετράδα της Ευρώπης κι όχι την πρώτη θέση. Εκτός έχει ρεκόρ 5-1-6 και μετράει δύο συνεχόμενες νίκες, με 2-1 κόντρα στην Ανκαραγκουτσού εντός και την Αλάνιοσπορ εκτός πάλι με το ίδιο σκορ. Έχει τρία σερί goal-goal, ενώ και 5/6 τελευταίες εξόδους τους ήταν goal-goal. Παίζει επιθετικά και ψάχνει το γκολ, δεν είναι καλή αμυντικά και δέχεται πολλές φάσεις.

Από το παιχνίδι ως πρώτη επιλογή κρατάμε το goal-goal και μετά το διπλό!

[18.00] Γαλατάσαράι – Μπεσίκτας: goal-goal (1.60)

Δεύτερη επιλογή: 2 (2.00)

Fun Bet: goal-goal και 2 (3.60)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags