Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τέλος! Αποχωρεί κορυφαίος ξένος - Τα... έσπασε με Σαββίδη - Εκεί θα πάει!
| 2020-03-16 16:35:00

Τέλος! Αποχωρεί κορυφαίος ξένος του ΠΑΟΚ - Τα... έσπασε με Σαββίδη - Εκεί θα πάει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τέλος! Αποχωρεί κορυφαίος ξένος του ΠΑΟΚ - Τα... έσπασε με Σαββίδη - Εκεί θα πάει!

Έκανε τη διαφορά. Διαφωνία στα χρήματα. Ποιος τον "αρπάζει";

Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Μαουρίσιο, δεδομένο. Για την ακρίβεια, δεδομένο βάσει των όσων κερδίζει ο Βραζιλιάνος μέσος. 1,5 εκατ. ευρώ εισπράττει ετησίως, ποσό που με την νέα πραγματικότητα που εφεξής θα διαμορφωθεί στον «δικέφαλο» είναι εκτός ορίων. Ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή της ηλικίας του (στα 32 πλέον) και της ιατρικής του κατάστασης (μην ξεχνάμε πως προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό).

Φυσικά, από την πλευρά του, ο «Μάουρι» θέτει ως βάση τις τρέχουσες απολαβές του. Αυτήν άλλωστε ζήτησε δύο φορές, στις δύο κρούσεις, τελείως διερευνητικές που είχε ο μάνατζερ του με τον Μάριο Μπράνκο. Μια στα τέλη φθινοπώρου και μία, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οπότε και διαπιστώθηκε το τεράστιο χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών και ουσιαστικά… μπετοποιήθηκε (τουλάχιστον από την πλευρά του Δικεφάλου) πως δεν πρόκειται να παραμείνει ο Μαουρίσιο στο ρόστερ των πρωταθλητών και την ερχόμενη σεζόν και πως επιβάλλεται, σιγά σιγά, να ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης διαδόχου στο πλαίσιο που έχει υιοθετήσει ο σύλλογος (είτε αναγκαστικά λόγω FFP είτε βάσει πολιτικής), με προσθήκη δηλαδή νεότερου σε ηλικία και με μεταπωλητική αξία ποδοσφαιριστή.

Κάτι που φαίνεται να αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ο Μαουρίσιο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το τελευταίο διήμερο έχουν καταγραφεί διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βραζιλιάνο να «κοιτάει» προς την αγορά της αραβικής χερσονήσου, όπου δεδομένα μπορεί  να βρει τα χρήματα (και περισσότερα) που αξιώνει για το επόμενο συμβόλαιο του. Δεδομένα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και την Αλ Χιλάλ, σήμερα γράφτηκε πως έχει προταθεί και στην Αλ Ιτιχάντ (του Πρίγιοβιτς).

Ανεξαρτήτως τι ισχύει από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, το μόνο που μοιάζει σίγουρο τη δεδομένη στιγμή είναι πως η εποχή Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ φτάνει προς το τέλος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια διακοπή; Σκάει βόμβα εν μέσω κορωνοϊού ο Ιβάν - Υπογράφει με παικταρά και "ρίχνει" την Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags