Facebook Pixel Euro 2020: Θα γίνει Euro το καλοκαίρι; Τι ζητούν οι Ομοσπονδίες - Τότε ανακοινώνει απόφαση η UEFA
| 2020-03-17 00:05:00

Θα γίνει Euro το καλοκαίρι; Τι ζητούν οι Ομοσπονδίες - Τότε ανακοινώνει απόφαση η UEFA

Sportdog Team
Θα γίνει Euro το καλοκαίρι; Τι ζητούν οι Ομοσπονδίες - Τότε ανακοινώνει απόφαση η UEFA

Ραγδαίες εξελίξεις λόγω κορωνοϊού.

Την αναβολή του EURO 2020, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα ανακοινώσει την Τρίτη (17/3) η UEFA, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Η διοργάνωση θα καθυστερήσει, προκειμένου να μην υπάρξει αναστάτωση στα εγχώρια πρωταθλήματα και να αποφευχθούν ζημιές δισεκατομμυρίων ευρώ στους συλλόγους, σύμφωνα με άρθρο της εημερίδας "Financial Times".

Άλλωστε, αυτή είναι η θέληση των Ομοσπονδιών σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς οι ευρωπαϊκές λίγκες θα ζητήσουν την αναβολή, ζητώντας την μετάθεσή του για τον Ιούνιο του 2021, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

«Όλοι ή σχεδόν όλοι ενάντια στο Euro 2020. Χθες, ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας (Γκαμπριέλε) Γκραβίνα, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό οι λίγκες, οι ομοσπονδίες, οι σύλλογοι και οι φορείς να εμφανιστούν συμπαγείς στην αυριανή τηλεδιάσκεψη με την UEFA και να προτείνουν μετάθεση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τον Ιούνιο του 2021 , ή στο τέλος του 2020, σενάριο που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες», αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας πως έτσι θα υπάρξει χρόνος για την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags