Facebook Pixel ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Φεύγει από την Ένωση, ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του
| 2020-03-17 11:45:00

Bόμβες στην ΑΕΚ - Φεύγει τεράστιος παίκτης - Στον αέρα η καψούρα - Όνομα... ΣΟΚ στη λίστα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Bόμβες στην ΑΕΚ - Φεύγει τεράστιος παίκτης - Στον αέρα η καψούρα - Όνομα... ΣΟΚ στη λίστα!

Ξεμένει από λύσεις. "Τρελαμένος" ο Ίβιτς. Φέρνει τον... τελειωμένο;

ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Τα δεδομένα για την επάνδρωση των θέσεων στόπερ στην ΑΕΚ της επόμενης σεζόν είναι μάλλον ξεκάθαρα και σαφή. Δεδομένη η θέση (και ενισχυμένη μάλιστα) του αναβασθμισμένου επί Καρέρα, Σβάρνα, δεν αμφισβητείται – κατά δήλωση άλλωστε και του Ιταλού ο οποίος θέλει να δουλέψει μαζί του – η παρουσία του 17χρονου Σλοβένου Λάτσι, με συμβόλαιο δεσμεύεται ο Οικονόμου,  οπότε είναι προφανώς ακλόνητος.

Από εκεί και πέρα, όπως πρώτα ο sportdog είχε αποκαλύψει, η παραμονή του Τσιγκρίνσκι είναι στον αέρα. Στην καλύτερη. Η option αυτόματης επέκτασης του συμβολαίου του Ουκρανού δεν θα ενεργοποιηθεί αφού είναι απίθανο να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών, οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι, αλλά όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα συμφωνήσουν.

Οσο για τον Βράνιες, η πρόθεση της Ενωσης είναι δεδομένη, θα γίνει κίνηση είτε αγοράς του είτε νέου δανεισμού του από την Αντερλεχτ, ωστόσο κανείς δεν παραγνωρίζει πως δεν θα είναι μια εύκολη προσπάθεια.

Συνεπώς, τρεις οι δεδομένοι, ένας με ερωτηματικό (ο Όγκνιεν Βράνιες) και ένας φευγάτος. Με αυτά κατά νου, η ΑΕΚ, λογικό είναι να κοιτάει την αγορά για έναν τουλάχιστον κεντρικό αμυντικό εν όψει καλοκαιρού. Το πρόσφατο ταξίδι του Ιλια Ιβιτς στην Ολλανδία προκειμένου να τσεκάρει προπονητικά κέντρα για την προετοιμασία της Ενωσης δημιούργησε ένα κάρο μεταγραφικά σενάρια εξαιτίας της παρουσίας του στο παιχνίδι της Χέρενφεν με τον Αγιαξ (και όχι μόνο).

Αφού λοιπόν γράφτηκαν τα ονόματα των βασικών στόπερ των «νούφαρων» στο συγκεκριμένο παιχνίδι – και είναι τελείως απλησίαστα… - σήμερα γίνεται λόγος και για τον 29χρονο Δανό στόπερ, Ντάνιελ Χεγκ, ο οποίος έμεινε στον… πάγκο (παρά ταύτα, φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Ιβιτς). Πέραν της προφανούς υπερβολής, τα στατιστικά του Χεγκ είναι πραγματικά απογοητευτικά. Φέτος έχει αγωνιστεί 6 φορές, 4 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο, μετρώντας συνολικά 56 (!) λεπτά συμμετοχής!

Και αυτό χωρίς να έχει κάποια σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, απλώς έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα, στο οποίο ήταν αναντικατάστατος την τελευταία διετία στη Χέρενφεν. Προφανώς λοιπόν δεν μπορεί να ευσταθεί η… συνοδευτική πληροφορία πως ο Ιβιτς είχε το tip πως ο Χεγκ θα αγωνίζονταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κόντρα στον πρωταθλητή και πρωτοπόρο δηλαδή της Ερεντίβιζιε Αγιαξ, την στιγμή που φέτος δεν έχει ξεκινήσει ποτέ βασικός!

Το μόνο που ίσως επιτρέπει κάποιο ψήγμα ρεαλισμού στο συγκεκριμένο σενάριο είναι πως ο Χεγκ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν πρόκειται να ανανεώσει με τη Χέρενφεν, οπότε μπορεί να ενταχθεί στην κατηγορία των «εφικτών». Αλλά προφανώς, χωρίς το βιογραφικό του και ειδικά με τη φετινή… καθίζηση να δικαιολογεί οποιοδήποτε ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα γίνει χαμός! Πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ σε ταινία πορνό του Σειρηνάκη (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags