Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αχμέντ Χασάν: Πέρυσι, εντάχθηκε στο ρόστερ από το καλοκαίρι
| 2020-03-17 14:45:00

"Killer" θέλει ο Μαρτίνς - Αυτόν ζήτησε από Μαρινάκη - Άρχισαν οι επαφές - Deal με 2,5 "χαρτιά"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Killer" θέλει ο Μαρτίνς - Αυτόν ζήτησε από Μαρινάκη - Άρχισαν οι επαφές - Deal με 2,5 "χαρτιά"

Τρελός γκολτζής. Είναι ήδη στην Ελλάδα. "Τρώει" Ελ Αραμπί;

Ολυμπιακός - Αχμέντ Χασάν: Πέρυσι, εντάχθηκε στο ρόστερ από το καλοκαίρι. Δεν ξεκίνησε καλά. Για την ακρίβεια, δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικός. Μόλις 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις είχε πετύχει ως και την αλλαγή της χρονιάς, οπότε μοιραία είχε τεθεί ακόμη και θέμα πρόωρου τερματισμού του δανεισμού του.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα απέκτησε επιθετικό, τον Φράνκο Σολδάνο, παρά ταύτα, η επιμονή του Πέδρο Μαρτίνς να κρατήσει τον Χασάν στον Ολυμπιακό, τελικά επικράτησε και έτσι, ο Αιγύπτιος παρέμεινε και στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν, δικαιώνοντας την επιμονή του Πορτογάλου προπονητή αφού σε αυτό το διάστημα πέτυχε 13 γκολ και έτσι δημιούργησε σοβαρές προϋποθέσεις για να παλέψουν οι «ερυθρόλευκοι» για την αγορά του από την Μπράγκα.

Σκόπιμα δεν μπήκαν στη διαδικασία καταβολής της ρήτρας που είχε συμφωνηθεί, 4 δηλαδή εκατ. ευρώ, περιμένοντας το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου μήπως και οι «αρσεναλίστας» μείωναν τις απαιτήσεις τους. Δεν έγινε και έτσι ο Χασάν δεν έπιασε, ξανά, λιμάνι. Χρειάστηκε να περιμένει τον περασμένο Ιανουάριο για να επιτρέψει.

Πάλι δανεικός, για το μισό της σεζόν αυτή τη φορά, χωρίς να κερδίζει μια θέση στη λίστα του Γιουρόπα Λιγκ (που είχε πέρυσι) και χωρίς να θεωρείται βασικός, απλώς, μια λύση σαφώς πιο αποτελεσματική από τον Γκέρερο, πίσω από τον Ελ Αραμπί. Ως τώρα, ο Αιγύπτιος τα έχει βγάλει τα… λεφτά του, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και έτσι, έχει βάλει σε σκέψεις τους «ερυθρόλευκους» για το αν θα πρέπει να κυνηγήσουν πλέον την αγορά του το καλοκαίρι. 

Η τρέχουσα ρήτρα του πιο χαμηλή, στα 2,5 εκατ. ευρώ. Δεδομένα, αν θα παραμείνει ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού, κίνηση θα γίνει. Για την ακρίβεια, θα γίνει διαπραγμάτευση με την Μπράγκα, αφού πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να μειώσουν το ποσό της ρήτρας, «πατώντας» στο ότι το συμβόλαιο του Χασάν με τον πορτογαλικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Οπως και να έχει πάντως, ο Χασάν χωρίς καλά καλά να έχει παίξει βασικός, χωρίς καν να έχει κλείσει 10 ώρες ποδοσφαίρου στους «ερυθρόλευκους» φαίνεται πως έχει πείσει τους πάντες στο λιμάνι να κάνουν (ή έστω να προσπαθήσουν να κάνουν) με σαφώς μεγαλύτερη ενεργητικότητα και περισσότερες πιθανότητες αυτό που δεν κατάφεραν πέρυσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τρελό "deal" στον Ολυμπιακό πολλών εκατομμυρίων - Τα... έχασαν με τον παικταρά, "ψήνεται" μεταγραφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags