Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Χαμός" στη Θεσσαλονίκη - Αυτός "αναλαμβάνει" τον ΠΑΟΚ - Του έδωσε τα... κλειδιά ο Ιβάν!
| 2020-03-17 20:45:00

"Χαμός" στη Θεσσαλονίκη - Αυτός "αναλαμβάνει" τον ΠΑΟΚ - Του έδωσε τα... κλειδιά ο Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Χαμός" στη Θεσσαλονίκη - Αυτός "αναλαμβάνει" τον ΠΑΟΚ - Του έδωσε τα... κλειδιά ο Ιβάν!

Μεγάλο όνομα ξανά στην Τούμπα. Πρώην "Αρειανός" μαζί του!

Η αναδιάρθρωση στον ΠΑΟΚ και συνεχίζεται και προδιαγράφεται. Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει δοθεί η τάση για την επιστροφή ανθρώπων γνωστών και δοκιμασμένων στην οικογένεια του «δικεφάλου» που θα στελεχώσουν εκ νέου από διάφορα πόστα τόσο στο αγωνιστικό τμήμα όσο και στο επιτελικό/διοικητικό, το ανθρώπινο δυναμικό των πρωταθλητών.

Η αρχή έγινε με την επιστροφή και την ουσιαστική αναβάθμιση του Κυριάκου Κυριάκου. Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως, αλλά είναι… δεδομένη και έγινε δεκτή από διάφορα διαδικτυακά ποσταρίσματα του αντιπροέδρου του Δικεφάλου, Γιώργου Σαββίδη.

Αυτό είναι το δεδομένο, όπως φυσικά και η πρόθεση και για άλλες επιστροφές. Σήμερα, το όνομα του Ζήση Βρύζα επιστρέφει σε επίπεδο ρεπορτάζ, με την Metrosport να αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της πως «δραστηριοποιείται ξανά». Γενικό πολύ. Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν αρκετές φορές είχε «παίξει» σενάριο επαναδραστηριοποίησης του αλλοτινού τεχνικού διευθυντή των Ασπρόμαυρων,  με διάφορους ρόλους και σε διάφορα πόστα.


Κανένα δεν προχώρησε. Το τελευταίο όμως που λείανε τις σχέσεις των δύο πλευρών είχε να κάνει με την μανατζερική δραστηριότητα του Βρύζα, ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο εδώ και λίγους μήνες έχουν δημιουργήσει ένα μανατζερικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη το οποίο  και συνεργάζεται ουσιαστικά με τον ΠΑΟΚ, τελώντας υπό την «αιγίδα» του Δικεφάλου.

Είναι χαρακτηριστικό πως το εν λόγω γραφείο ουσιαστικά έχει το ελεύθερο να τρέξει οτιδήποτε αφορά το έμψυχο δυναμικό των Θεσσαλονικιών σε επίπεδο προτάσεων από ομάδες του εξωτερικού, ενώ αναλαμβάνει ρόλο… εκπροσώπου της ομάδας σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για προσθήκη ποδοσφαιριστή.  Μπορεί να μην έγινε καμία τον Ιανουάριο, αλλά Βρύζας – Διαμαντόπουλος έπαιξαν… μπάλα, προσπαθώντας να κάνουν διάφορα deals, χωρίς όμως επιτυχία.

Πρακτικά λοιπόν, ο Βρύζας έχει… επιστρέψει στην οικογένεια του Δικεφάλου. Αν τώρα, αυτή η συνεργασία που υφίσταται σε διάφορα επίπεδα (μέχρι και «πρώτο λόγο» για ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του «δικεφάλου» έχει το εν λόγω μανατζερικό γραφείο) μετουσιωθεί σε κάτι πιο απτό και επισημοποιηθεί, κανείς δεν μπορεί να το προδικάσει. Το σίγουρο είναι πως μέχρι στιγμής τουλάχιστον το σχήμα που έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες μοιάζει να ικανοποιεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στον ΠΑΟΚ - Απίστευτο "χουνέρι" σε Σαββίδη - Φεύγει και παίρνει δύο παίκτες μαζί του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags