Facebook Pixel Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Δεν θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα!
| 2020-03-18 13:30:00

Τι έγραψαν για Σωκράτη! - Γυρίζει στην Ελλάδα - Ποια ομάδα τον "παίρνει" - Χτυπάει τρελά λεφτά

του Παναγιώτη Νικολάου
Τι έγραψαν για Σωκράτη! - Γυρίζει στην Ελλάδα - Ποια ομάδα τον "παίρνει" - Χτυπάει τρελά λεφτά

"Τελειωμένος" στην Άρσεναλ. Πού θέλει να πάει και γιατί;

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Και για να προλάβουμε τις Κασσάνδρες, στο μυαλό του δεν είναι η επιστροφή στην Ελλάδα, ούτε καν ως τελευταία επιλογή. Ο Σωκράτης θεωρεί πως έχει μπροστά του τουλάχιστον ένα ακόμη καλό συμβόλαιο σε top επίπεδο, η προοπτική της επιστροφής στη Γερμανία δεν μπορεί να αποκλειστεί, όπως φυσικά και η επιλογή μιας μετακόμισης σε αγορά δεύτερης μεν ταχύτητας, αλλά με πλουσιοπάροχα, «χρυσά» συμβόλαια (Κίνα, Αραβία, ΗΠΑ)».

Στην Ελλάδα ζούμε, σε εποχή μάλιστα που λόγω της πανδημίας δεν υπάρχει επικαιρότητα, οπότε λογικό είναι η σεναριολογία που αγγίζει το επίπεδο του… παραμυθιού να δίνει και να παίρνει (ακόμη περισσότερο σε σχέση με τις «κανονικές» εποχές και στιγμές).

Το παραπάνω λοιπόν σημειώναμε πριν 11 μέρες στον sportdog ως συνέχεια των όσων δημοσιεύτηκαν στην Αγγλία και ήθελαν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να είναι εκτός πλάνων του Μικέλ Αρτέτα και έτσι να μπαίνει στη μεταγραφική λίστα των «κανονιέρηδων» εν όψει καλοκαιριού.

Αυτό, ακόμη και να ισχύει κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει πως μετατρέπει τον Sokratis σε εφικτή περίπτωση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και ειδικότερα, όπως άλλωστε γράφτηκε, για τον Ολυμπιακό. Η Αρσεναλ έδωσε 16 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει, προφανώς με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’21 δεν μπορεί να αποσβέσει την επένδυση της, σίγουρα όμως ένα ποσό που θα προσεγγίζει (τουλάχιστον) τα 10 εκατ. ευρώ μπορεί «σβηστά» να το βρει.

Επίσης, με έναν χρόνο να μένει στο συμβόλαιο του Papa, δεν προβλέπεται deal δανεισμού του. Και φυσικά, οι απολαβές του διεθνή Ελληνα στόπερ είναι εκτός οποιασδήποτε λογικής για ελληνική ομάδα. 2,8 εκατ. ευρώ προβλέπονται για την επόμενη χρονιά (χωρίς μπόνους). Χρειάζεται κάτι περισσότερο για να τελειώνουμε με οποιαδήποτε ονείρωξη μπορεί να έχει ο καθένας ή το οποιοδήποτε παραμύθι εξυφαίνουμε;

Ακόμη ακόμη και όλα να παραμεριστούν, καλό θα είναι να υπενθυμίσουμε αυτό που καταγράψαμε στον «σκύλο» πριν δέκα μέρες και παραθέτουμε στο ξεκίνημα και του σημερινού ρεπορτάζ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θεωρεί πως έχει ένα τουλάχιστον ακόμη καλό συμβόλαιο (και όταν λέμε καλό εννοούμε στα οικονομικά επίπεδα που βρίσκεται τώρα…) μπροστά του, πριν σκεφτεί οτιδήποτε αναφορικά με ενδεχόμενο επαναπατρισμό του, που τη δεδομένη στιγμή δεν βρίσκεται καν ούτε στο… άκρο του εύρους των επιλογών του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" με Ανσαριφάρντ - Τον... χτυπάει κορυφαία ελληνική ομάδα - Θα τρελαθούν στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags