Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για αντί-Ποντένσε - Τρεις μεταγραφές - Αυτό το όνομα "παίζει"!
| 2020-03-19 15:37:00

Τρία "μπαμ" στο λιμάνι - Αυτούς φέρνει ο Μαρινάκης - Απίθανος χαφ - Κονέ για μεταγραφάρες!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρία "μπαμ" στο λιμάνι - Αυτούς φέρνει ο Μαρινάκης - Απίθανος χαφ - Κονέ για μεταγραφάρες!

Ποιους διώχνει. Βρήκε αντι-Καμαρά; Συνεργασία με top όνομα!
 

Ολυμπιακός: Ελλείψει επικαιρότητας, αναγκαστικά λόγω συνθηκών πανδημίας και προτεραιοτήτων υγείας, η ρεπορταζιακή καθημερινότητα είναι πολύ δύσκολη, ειδικά από την στιγμή που κάθε τι που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο ακολουθεί την επιβεβλημένη νόρμα των ημερών και βρίσκεται σε απόλυτο «λουκέτο».

Η σεναριολογία και η μεταγραφολογία, λογικό και επόμενο αποκούμπι σε τέτοιες στιγμές, πόσο μάλλον όταν βασίζεται σε φυσιολογικές και εκτιμώμενες βάσεις. Δεδομένα ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει «αντί-Ποντένσε» το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού η επιλογή Μορ δεν βγήκε. Δεδομένα θα αναζητήσει «αντί-Τσιμίκα» σε περίπτωση της (πιιθανότατης) πώλησης του «Τσίμι» και δεδομένα θα ψάξει για έναν ακόμη κεντρικό χαφ, σε περίπτωση που επίσης επιβεβαιωθεί η κατακόρυφη αύξηση της «μετοχής» του Μαντί Καμαρά.  

Εκεί εστιάζει το τελευταίο σενάριο που θέλει τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν την περίπτωση του Ποτέ ή κατά το… μακροσκελέστερο, του Πέδρο Αντόνιο Περέιρα Γκονσάλβες, του 22χρονου κεντρικού μέσου της Φαμαλικάο, της ομάδας έκπληξη στο φετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα. Αν ισχύει ή όχι, άγνωστο. Αλλού είναι το «ζουμί» εδώ.

Η Φαμαλικάο είναι η ομάδα που έχει δημιουργήσει, συντηρεί, τροφοδοτεί και αξιοποιεί σε κάθε επίπεδο ο Ζόρζε Μέντες. Δεν είναι ομάδα επιρροής του (όπως για παράδειγμα είναι η Γουλβς και η Μονακό) είναι δική του ομάδα, του ανήκει δηλαδή εξ ολοκλήρου. Προφανώς και την χρησιμοποιεί (και) ως «βιτρίνα» της πραμάτειας του, αφού διαχειρίζεται όλους τους παίκτες που παίζουν εκεί.  

Και προφανώς, ανάλογα με τη δυναμική τους, τους… προωθεί και ανάλογα. Οι σχέσεις του Μέντες με τον Ολυμπιακό, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη επισήμανση και αναφορά. Γνωστό και εξαιρετικό το «κανάλι» συνεργασίας που συνδέει τις δύο πλευρές, δεδομένα λοιπόν, αν ο Πορτογάλος ατζέντης θεωρήσει πως υπάρχει προοπτική για παίκτες της Φαμαλικάο μέσω της μεταπήδησης τους στους «ερυθρόλευκους», εμπόδια (ουσιαστικά) δεν θα υπάρξουν.

Συνεπώς, ανεξαρτήτως του αν ισχύει ή όχι το συγκεκριμένο θέμα με τον Ποτέ, ο ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας Μέντες – Ολυμπιακού ουσιαστικά θέτει στο μικροσκόπιο ποδοσφαιριστές που ανήκουν (και) στη Φαμαλικάο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Από τον Ολυμπιακό... στον Άρη - Νέα μεταγραφάρα Καρυπίδη - "Χτυπάει" στα ίσια τους Big-4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags