Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παϊτίμ Κασάμι: Με το 1,5 πόδι ξανά στον Πειραιά ο Ελβετός.
| 2020-03-20 13:50:00

Οριστικό: Γυρίζει στο λιμάνι το καλοκαίρι - Ποιοτικός ξένος χαφ - Τι έκανε και "έφτιαξε" Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Οριστικό: Γυρίζει στο λιμάνι το καλοκαίρι - Ποιοτικός ξένος χαφ - Τι έκανε και "έφτιαξε" Μαρινάκη!

Θέλει σαν τρελός. Δεν τον νοιάζουν τα λεφτά. "Τρώει" Καφού.

Την επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι ο Ολυμπιακός την κυνήγησε και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πασίδηλη η ανάγκη για έναν (τέταρτο) κεντρικό χαφ,  η επιλογή του Ελβετού μέσου ήταν… αυτονόητη από την στιγμή που έμενε ελεύθερος τον Ιούνιο, ωστόσο, ακόμη και έτσι ο ιδιαίτερα… εκκεντρικός πρόεδρος της Σιόν αξίωσε ένα τσουβάλι χρήματα για την αποδέσμευση του Κασάμι  και έτσι η μεταγραφή δεν έγινε, με τους «ερυθρόλευκους» να στρέφονται τελικά στον Καφού.

Χτες, δημοσιοποιήθηκε πως εξαιτίας του lock down στην Ελβετία, ο ιδιοκτήτης της Σιόν, Κριστιάν Κοσταντέν (για την ιστορία είναι ένας από τους πλέον εύπορους Ελβετούς επιχειρηματίες) αποφάσισε να λύσει πρόωρα τα συμβόλαια αρκετών ποδοσφαιριστών της ομάδας, ειδικά αυτών που έτσι  κι αλλιώς έμεναν ελεύθεροι τον προσεχή Ιούνιο, όπως είναι ο Κασάμι.

Πρακτικά, δεν αλλάζει  κάτι στην «ευχέρεια» όσων συλλόγων ενδιαφέρονται γι’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές να διαπραγματευτούν ακόμη και να τους κλείσουν από τώρα, αφού σχετικό δικαίωμα υπάρχει από την 1η Ιανουαρίου. Αυτό που αλλάζει είναι ενδεχομένως οι νομικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές κατά της Σιόν (και αυτό σε περίπτωση που δεν συναινέσουν στη λύση του συμβολαίου τους). 

Για τον Κασάμι πάντως συγκεκριμένα είναι μάλλον αρκετά ασφαλές να θεωρηθεί πως μιλάμε ήδη για παίκτη του Ολυμπιακού. Όχι εξαιτίας της χτεσινής εξέλιξης, αλλά από την στιγμή που δεν επικυρώθηκε η μετακόμιση του στον Πειραιά τον Ιανουάριο. Ο Ελβετός έχει πολλούς φίλους και υπέρμαχους στον σύλλογο (και ειδικά έναν που έχει κινήσει γη και ουρανό το τελευταίο διάστημα για να τον φέρει πιο κοντά), εκτιμήθηκε η δική του προσπάθεια να αποδεσμευτεί την περασμένη μεταγραφική περίοδο και πλέον, γνωρίζει και ο ίδιος, πως είναι αν όχι και με τα… δύο, με το… 1,5 πόδι ήδη στον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετοιμάζει τεράστιο deal με το Νησί ο Ολυμπιακός – Ξεφεύγουν τα νούμερα από την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags