Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον "αέρα" ο αρχηγός! Θέλει πάνω από 1.000.000 - Τρελή διαφορά - Τα... βροντάει και φεύγει;
| 2020-03-20 20:05:00

Στον "αέρα" ο αρχηγός! Θέλει πάνω από 1.000.000 - Τρελή διαφορά - Τα... βροντάει και φεύγει;

του Παναγιώτη Νικολάου
Στον "αέρα" ο αρχηγός! Θέλει πάνω από 1.000.000 - Τρελή διαφορά - Τα... βροντάει και φεύγει;

Αδιανόητες απαιτήσεις. Πόσα δίνουν στο λιμάνι. Χοντρό παρασκήνιο.

Κάποιους… μήνες πίσω έχει μείνει το ρεπορτάζ σχετικά με την διαπραγμάτευση που γίνεται μεταξύ Ομάρ και Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου του Νορβηγού. Γίνεται λόγος για απαιτήσεις της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ από την πλευρά του διεθνή Σκανδιναβού. Κάτι που δεν ισχύει από το… φθινόπωρο. Ο αρχηγός της εθνικής Νορβηγίας και ένας εκ των αρχηγών των «ερυθρόλευκων» είχε ζητήσει αυτό το ποσό (για την ακρίβεια κάτι λιγότερο) στις πρώτες πρώτες επαφές του με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, στο τέλος του καλοκαιριού.

Θεωρήθηκε… εύλογο ποσό και δικαιολογημένη αύξηση, αφού ο Ομάρ εισπράττει 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως βάσει του τρέχοντος συμβολαίου του. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή, στον Νορβηγό ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μετατραπεί ουσιαστικά στον πλέον ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του ρόστερ (στο ίδιο επίπεδο με Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί) και πως δεν γίνεται να ικανοποιηθεί η συγκεκριμένη του απαίτηση, ακόμη και για… πρακτικούς λόγους. Μιλάμε για δεξιό μπακ, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό και στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως με τα χρήματα που ζητούσε ο Ομάρ αν όχι τρεις, τουλάχιστον δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να βρουν.

Ο Ομάρ το αντιλήφθηκε έγκαιρα πως το συγκεκριμένο ποσό δεν μπορεί να το βρει ούτε από την… αναζήτηση που έκανε στο εξωτερικό και έτσι περιόρισε (έγκαιρα) τις απαιτήσεις του στο επίπεδο των τρεχουσών απολαβών του, κοντά δηλαδή στο εκατομμύριο. Ετσι επιτεύχθηκε μια σύγκλιση των δύο πλευρών, ωστόσο από τον Ολυμπιακό έχει ξεκαθαριστεί πως περισσότερα από 700-8000 χιλιάδες ευρώ δεν πρόκειται να προσφερθούν στον Νορβηγό.

Και εκεί είμαστε… μήνες τώρα, με τις δύο πλευρές να τις χωρίζει ένα ποσό της τάξης των 200-300 χιλιάδων ευρώ. Πως και πότε θα καλυφθεί (αν καλυφθεί), άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ομάρ θέλει να παραμείνει, αφού δεν έχει βρει κάτι που να τον καλύπτει στο 100% από το εξωτερικό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν ξανάγινε: Κλείνει τον παικταρά ο Ολυμπιακός στο… τζάμπα – Το deal της χρονιάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags