Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλο το ρεπορτάζ για Τσιμίκα, Νάπολι και Λέστερ - Τι "παίζει" με Κυριακόπουλο
| 2020-03-21 11:06:00

Όλα στη φόρα για Τσιμίκα - Εκεί υπογράφει - Πόσο-ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Απίθανος αντικαταστάτης

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα στη φόρα για Τσιμίκα - Εκεί υπογράφει - Πόσο-ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Απίθανος αντικαταστάτης

Τρελή βόμβα! Πότε μπαίνει στο αεροπλάνο; Θα σπάσει το ρεκόρ;

Επειδή ο κορωνοϊός δημιουργεί ειδήσεις και… ειδήσεις, ας σταχυολογήσουμε λίγο την κατάσταση αναφορικά με τον Κώστα Τσιμίκα που ξαφνικά επανήλθε στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Ιταλία και διαφόρους εμπλεκόμενους και από Αγγλία μεριά.

Πρώτον, συμφωνία «ερυθρόλευκων» και Νάπολι για την πώληση του «Τσίμι» στους «παρτενοπέι» δεν υπάρχει. Ούτε και διαπραγματεύσεις. Τον θέλουν τον διεθνή Ελληνα αριστερό μπακ, αυτό είναι το σίγουρο, όμως η απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες τον περασμένο Ιανουάριο, έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αφού οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού έχουν αυξηθεί.

Και όπως έχουμε γράψει στον sportdog από τα μέσα της εβδομάδας, αυτές είναι πλέον τουλάχιστον 25 εκατ. ευρώ, ποσό που σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Sportime, αξίωσε ο Ολυμπιακός σε κρούση που δέχτηκε από σύλλογο της Πρέμιερσιπ, πιθανολογώντας – βάσει του δημοσιεύματος – πως αυτός ήταν η Λέστερ.

Το σίγουρο είναι πως ανεξαρτήτως της ταυτότητας του συλλόγου που έκανε την διερευνητική κρούση, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ενημέρωση πως το επίπεδο των ομάδων που ενδιαφέρονται πλέον σοβαρά για τον Τσιμίκα έχει… ανέβει (παράδειγμα αποτελεί το δεδομένο ενδιαφέρον της Ιντερ). Και είναι τέτοιο που δικαιολογεί όχι μόνο την απαίτηση για καταβολή ποσού +25 εκατ. ευρώ, αλλά και πιθανότατα ενός που ξεπερνάει ακόμη και τα 30.

Δεδομένα στον Ολυμπιακό, μετά και τα τελευταία παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ, υπάρχουν επιτελικά στελέχη που στοιχηματίζουν πως η πώληση του Τσιμίκα – πιθανότατα το καλοκαίρι – θα δημιουργήσει νέο ρεκόρ στην ιστορία των «ερυθρόλευκων».

Επιπρόσθετα, αναφορικά με την – ήδη – διαδοχολογία του διεθνή μπακ και τις ματιές που φέρονται να ρίχνουν οι «ερυθρόλευκοι» στον Κυριακόπουλο. Σύμφωνα με όσα διαρρέονταν τους τελευταίους μήνες, η ιταλική Σασσουόλο, στην οποία και αγωνίζεται δανεικός, διατηρεί option αγοράς του από τον Αστέρα Τρίπολης, option που κυμαίνεται από τις 800.000 ως και 1,2 εκατ. ευρώ (δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές ποσό) και σύμφωνα με αλλεπάλληλες διαρροές θέλει να την εξασκήσει (ήταν μάλιστα να το κάνει από τον… Νοέμβριο), τότε προφανώς το μόνο που μπορεί – ρεαλιστικά – να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να περιμένει μήπως και τελικά αυτές οι πληροφορίες αποδειχτούν fake news και ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει στο τέλος της σεζόν στην Τρίπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ετοιμάζει τεράστιο deal με το Νησί ο Ολυμπιακός – Ξεφεύγουν τα νούμερα από την Ελλάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags