Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελά λεφτά Μαρινάκη για παίκτη... β’ εθνικής - "Γρηγορούτσικος, χώνεται - Θυμίζει Βαλμπουενά"
| 2020-03-21 18:32:00

Τρελά λεφτά Μαρινάκη για παίκτη... β’ εθνικής - "Γρηγορούτσικος, χώνεται - Θυμίζει Βαλμπουενά"

του Γιώργου Κτενά
Τρελά λεφτά Μαρινάκη για παίκτη... β’ εθνικής - "Γρηγορούτσικος, χώνεται - Θυμίζει Βαλμπουενά"

Μεταγραφή με ρίσκο στον Ολυμπιακό. "Δεν έχει φυσικά προσόντα".

Καλός, γρήγορος, με έξυπνη πάσα, ταχύτητα και έκρηξη είναι ο Ματέο Τραμονί, 20χρονος εξτρέμ της Αζαξιό που το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό.

Αυτό σχολίασε μέσω του sportdog ο Μιχάλης Σινάκος, άρτιος γνώστης τού γαλλικού ποδοσφαίρου, συμπληρώνοντας ότι η τιμή του δεν βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παρομοίασε το παιχνίδι του με εκείνο του Βαλμπουενά.

"Είναι καλός για τη β΄ Γαλλίας - Όταν του βάλεις δύναμη τον εκτοπίζεις"

"Καλός είναι, ακραίος είναι, γρηγορούτσικος είναι, έχει έξυπνη πάσα, ελαφρύς, απειλεί. Δεν έχει δυνατά αθλητικά προσόντα αλλά έχει ταχύτητα, εκρηξούλα, πάσα. Δεν έχει παίξει σε top επίπεδο, αλλά είναι διεθνής με τις Ελπίδες", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: 

"Δεν έχει παίξει σε μεγάλο επίπεδο, δεν ξέρω για τον Ολυμπιακό και αν μπορεί να έρθει για να τα καταφέρει. Ας μην ξεχνάμε ότι παίζει στη β΄ Γαλλίας, για εκεί καλός είναι. Ελαφρύς, δεν έχει φυσικά προσόντα και δύναμη, όταν του βάλεις δύναμη τον εκτοπίζεις. Αλλά είναι έξυπνος, γρήγορος, χώνεται".



"Από 2 μέχρι 5 εκατ. - Στιλ που θυμίζει Βαλμπουενά"

Θα μπορούσαμε να πούμε ποια είναι η τιμή του, έστω κατά προσέγγιση;

"Αρχικά να πω ότι θυμάμαι το όνομά του να παίζει για Ολυμπιακό πρόπερσι το καλοκαίρι. Η Αζαξιό είναι ομάδα που έπαιζε για την άνοδο, άρα βλέπω ένα εύρος στην τιμή του από 2 έως 5 εκατ. ευρώ. Είναι ο καλύτερος παίκτης τους από την άποψη της ηλικίας, του ταλέντου και της επένδυσης που μπορεί να κάνει μια ομάδα. Στο μέτρο του δυνατού θα τον μοσχοπουλήσουν". 

Μπορούμε να πούμε με ποιον μοιάζει στο παιχνίδι του;

"Έχει σχέση με τον Βαλμπουενά, από την άποψη ότι στο 1 με 1 τα καταφέρνει καλά, έχει γρήγορη πάσα, μοιράζει ωραία την μπάλα. Ο Βαλμπουενά είναι πιο κοντός, αυτός είναι περισσότερο φτερό στον άνεμο. Έχει το στιλ παίκτη που θυμίζει τον Βαλμπουενά, αν και ο Ματιέ παίζει και 10άρι. Αυτός μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει στα άκρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετοιμάζει τεράστιο deal με το Νησί ο Ολυμπιακός – Ξεφεύγουν τα νούμερα από την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags