Facebook Pixel Άρης: Χάνει κι άλλον παικταρά μετά τον Βέλεθ; - Ατάκα-φωτιά από βασικό άσο!
| 2020-03-21 20:10:00

Χάνει κι άλλον παικταρά μετά τον Βέλεθ ο Άρης; - Ατάκα-φωτιά από βασικό άσο!

Sportdog Team
Χάνει κι άλλον παικταρά μετά τον Βέλεθ ο Άρης; - Ατάκα-φωτιά από βασικό άσο!

Θα παραμείνει ή όχι;

 

Στην εκπομπή του Mega, το «Mega Sports Weekend», μίλησε ο άσος του Άρη, Μπρούνο Γκάμα. Ο 32χρονος Πορτογάλος αναφέρθηκε τόσο στον πολύ σοβαρό τραυματισμό που πέρασε την περυσινή σεζόν, όσο και στη ζωή του στην Ελλάδα αλλά και στην πιθανότητα παραμονής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Έχοντας σημειώσει εννέα γκολ τη φετινή σεζόν (8 στη Super League κι ένα στο Κύπελλο), ο Γκάμα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κάνω τόσο καλή σεζόν. Πετυχαίνω τους στόχους μου και βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους δικούς της».

Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, ο Γκάμα ήταν σαφής: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Θα ήθελα να παραμείνω, αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα που δεν είναι μόνο βούλησης, αλλά και άλλων παραμέτρων που χρειάζεται να δούμε μελλοντικά».

Ο σοβαρός τραυματισμός την περυσινή σεζόν (14/1/2019) στο ματς απέναντι στη Λαμία, ήταν αν μη τι άλλο μια δύσκολη στιγμή: «Όταν τραυματίστηκα, ήταν σοκαριστικό για μένα. Ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός», σχολίασε ο Γκάμα και προσέθεσε: «Πέραν των όσων έκανα ως επαγγελματίας για να επανέρθω όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα, πολύ σημαντικός ήταν και ο παράγοντας της ψυχολογίας. Δηλαδή, η δύναμη που μου έδωσε η οικογένειά μου, η σύζυγός μου, οι φίλοι μου και ο κόσμος που είναι κοντά μου. Πάντα ζεις με την αμφιβολία για το πώς θα επιστρέψεις. Κάνοντας όμως τη σωστή προετοιμασία, έχεις πολλές πιθανότητες. Και τώρα είμαι σε πολύ καλή κατάσταση».

Και, αφού αποκάλυψε πως το αγαπημένο του φαγητό - αν και δεν το δοκιμάζει συχνά - είναι ο γύρος, ο Μπρούνο Γκάμα κατέληξε λέγοντας για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που ζει ο κόσμος εδώ. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ ζεστή και εύκολη στη διαβίωση πόλη. Το κλίμα είναι ιδανικό. Έχει πάρα πολύ καλό καιρό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και περνάμε πολύ όμορφα».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags