Facebook Pixel Άρης - Ατρόμητος: Ο Μπάλαζ Μέγερι αλλάζει στρατόπεδο;
| 2020-03-22 11:30:00

Ανταλλαγή-φωτιά στη Superleague! "Συνεργασία" top ομάδων - Κάνουν τράμπα τους γκολκίπερ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανταλλαγή-φωτιά στη Superleague! "Συνεργασία" top ομάδων - Κάνουν τράμπα τους γκολκίπερ!

Έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές. Τι άλλο θα δούμε...
 

Άρης - Ατρόμητος: Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, τα ποδοσφαιρικά δρώμενα έχουν "παγώσει", αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τα μεταγραφικά σενάρια, που δεν σταματούν ποτέ.

Ένα από τα ζητήματα που συζητιώνται έντονα στις τάξεις του Άρη είναι το τι θα γίνει με τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς το μέλλον του Χουλιάν Κουέστα παραμένει στον... αέρα.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει την πρότασή τους για ανανέωση συμβολαίου, με τον Ισπανό όμως να μην έχει δώσει ακόμα την οριστική του απάντηση. Εξέλιξη που αναγκάζει τον Άρη να ρίξει από τώρα ματιές στην αγορά για πιθανό αντικαταστάτη του βασικού του γκολκίπερ.

Εδώ μπλέκεται στην υπόθεση και το όνομα του Μπάλαζ Μέγιερι, για τον οποίο γράφεται πως ο Άρης έκανε ήδη διερευνητική επαφή πρόσφατα, μιας και το συμβόλαιο του Ούγγρου με τον Ατρόμητο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Στην πιάτσα των ατζέντηδων έχει κυκλοφορήσει ένα σενάριο, που θέλει τις δύο ομάδες να συνεργάζονται για να καλύψουν αμφότερες τα κενά τους στον "άσο", προχωρώντας σε ανταλλαγή των δύο τερματοφυλάκων!

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως στους ανθρώπους του Ατρομήτου αρέσει ο Κουέστα και η περίπτωση του Ισπανού δεν θα τους "χάλαγε", εάν ο Μέγιερι δεν ανανεώσει.

Προς το παρόν δεν μπορεί να προκύψει κάποιο οριστικό συμπέρασμα μέχρι να γίνει γνωστή η έκβαση των διαπραγματεύσεων για ανανέωση με τους δύο γκολκίπερ, αλλά η φημολογία περί ανταλλαγής κερδίζει πόντους, από τη στιγμή που βολεύει τόσο τον Άρη όσο και τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση-ΣΟΚ για Νίνη - Πολύ κρίμα για αυτόν τον παικταρά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags