Facebook Pixel Άρης - Γιάννης Φετφατζίδης: Μετά από ένα "μουδιασμένο" ξεκίνημα... αναγεννήθηκε!
| 2020-03-22 12:55:00

"Μπαμ" με Φέτφα! Φούντωσαν οι φήμες - Ετοιμάζει μεταγραφή-έκπληξη - Τρελά λεφτά στον Άρη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μπαμ" με Φέτφα! Φούντωσαν οι φήμες - Ετοιμάζει μεταγραφή-έκπληξη - Τρελά λεφτά στον Άρη!

Δεν πάει και... μακριά. Ποιος τα σκάει; Τον "χαρίζει" ο Καρυπίδης; 

Άρης - Γιάννης Φετφατζίδης: Μετά από ένα "μουδιασμένο" ξεκίνημα... αναγεννήθηκε!

Η φετινή σεζόν του διεθνούς άσου είναι εξαιρετική, καθώς δεν βγαίνει από την ενδεκάδα της ομάδας, μετρά 3 γκολ και 8 ασίστ στη Superleague, ενώ  επανήλθε στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας.

Όπως είναι λογικό, οι μετοχές του "Φέτφα" έχουν ανέβει ξανά, φτάνοντας κοντά στο σημείο όπου βρίσκονταν το 2015, πριν ο 29χρονος αποφασίσει να αφήσει την Ευρώπη για λογαριασμό της Αλ Αχλί.

Μάλιστα, φήμες θέλουν ομάδες της Τουρκίας να έχουν τον Φετφατζίδη στο στόχαστρο. Άλλωστε, οι περισσότεροι σύλλογοι στην Τουρκία δεν έχουν πρόβλημα να καλύψουν το κασέ του βραχύσωμου άσου, ενώ θα μπορούσαν να του προσφέρουν συμβόλαιο υψηλότερο από τις ετήσιες αποδοχές του στον Άρη.

 Το όνομά του έχει ακουστεί στην "πιάτσα" των ατζέντηδων κυρίως για την Τράμπζονσπορ, η οποία φέρεται να τον παρακολουθεί και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να καταθέσει πρόταση στον Άρη για την απόκτησή του.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, γίνεται αρκετός ντόρος για τον "Φέτφα", αν και ο διεθνής εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Στη Θεσσαλονίκη λέγεται πως ορισμένοι μάνατζερ έχουν ήδη αρχίσει να προωθούν το βιογραφικό τού Γιάννη Φετφατζίδη στην Τουρκία, βλέποντας πως η περίπτωσή του "πουλάει" στη γειτονική χώρα και αναμένεται με ενδιαφέρον  το πώς θα χειριστεί ο Άρης την υπόθεση, σε περίπτωση που "σκάσει" πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρόβλεψη γνωστού Καθηγητή για τον κορωνοϊό που τα ανατρέπει όλα – Δείτε τι θα συμβεί τον χειμώνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags