Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Και οι Πειραιώτες στο κόλπο για την απόκτηση του Ινσούα!
| 2020-03-22 14:30:00

Ποιος ΠΑΟΚ; Άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα "χτυπάει" Ινσούα - Φοβερό σενάριο, θα γίνει χαμός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος ΠΑΟΚ; Άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα "χτυπάει" Ινσούα - Φοβερό σενάριο, θα γίνει χαμός!

Βουίζει όλη η πιάτσα! Γι' αυτό δεν υπογράφει στον ΠΑΟ;

 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με την αγωνιστική δράση να έχει διακοπεί, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη, λόγω του κορωνοϊού, φούντωσαν ξανά τα μεταγραφικά σενάρια. Κεντρικό πρόσωπο στην εγχώρια θεματολογία είναι ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος αποτελεί… μήλον της έριδος για πολλές ομάδες.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού άσου με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται σε δύο μήνες κι εάν δεν ρίξει σημαντικά τις οικονομικές του απαιτήσεις, δύσκολα θα παραμείνει στο Τριφύλλι. Οι Πράσινοι σαφώς και θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και για αυτό τον έχουν ενημερώσει πως θα του καταθέσουν πρόταση που θα πλησιάζει στα χρήματα του Δημήτρη Κουρμπέλη, ωστόσο εάν δεν ικανοποιηθεί, λογικά δεν θα υπάρξει κι άλλη επαφή.

Την ίδια ώρα και όσο δεν υπογράφει κάπου, επιμένουν οι… σειρήνες από τη Θεσσαλονίκη, καθώς με τον Δημήτρη Γιαννούλη να ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να ψάξει τον αντικαταστάτη του. Στον Δικέφαλο πάντως και λόγω του Financial Fair Play δεν επιθυμούν να δώσουν το πολύ υψηλό συμβόλαιο που ψάχνει ο Ινσούα (αρχικά ζητούσε πάνω από 700.000 ευρώ), ενώ άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα, επιμένουν το τελευταίο διάστημα πως για λόγους που σχετίζονται με το παρασκήνιο, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλει να πάρει κάποιον βασικό παίκτη από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα στο… τζάμπα.

Κάπως έτσι λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες προέκυψε ένα νέο σενάριο που σύμφωνα με πληροφορίες ίσως δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, το οποίο εμπλέκει και τρίτη ελληνική ομάδα στο «κόλπο» για τον έμπειρο αριστερό μπακ. Το όνομα της ομάδας ακόμα δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο μόνο ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα μπορούσαν να τον ικανοποιήσουν οικονομικά και αγωνιστικά, βάσει στόχων για την επόμενη διετία τουλάχιστον.

Κι εάν για την Ένωση μοιάζει δύσκολο να δώσει έστω συμβόλαιο 500.000 ευρώ για τον αριστερό της μπακ, για τους Πειραιώτες δεν μοιάζει απίθανο, ειδικά εάν πωληθεί ο Κώστας Τσιμίκας στα τρελά λεφτά που κυκλοφορούν και επιστρέψει πίσω στο Λιμάνι ο Λεονάρντο Κούτρης (που θα προέρχεται και από πολύμηνο-σοβαρό τραυματισμό). Μάλιστα, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχαν υπάρξει ξανά ανάλογα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «ματιές» των «Ερυθρολεύκων» στον Ινσούα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ! Πουλάει βασικό Έλληνα ο ΠΑΟΚ με μόλις 3.000.000

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags