Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για την επιστροφή του Ρέι
| 2020-03-22 16:52:00

Δεν υπάρχει! Αυτός γυρίζει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι - "Τρώει" βασικό Έλληνα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δεν υπάρχει! Αυτός γυρίζει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι - "Τρώει" βασικό Έλληνα!

Στα ασπρόμαυρα ο... ξεχασμένος. Τρελό συμβόλαιο.

Το θέμα του τερματοφύλακα έχει... ταλαιπωρήσει αρκετά τη φετινή σεζόν τον ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ξεκινά αρχικά τον Πασχαλάκη βασικό, να τον αλλάζει με τον Ζίβκοβιτς στα μέσα της σεζόν και στη συνέχεια να δίνει ξανά φανέλα βασικού στον Έλληνα παίκτη.

Και ενώ τα σενάρια για το μέλλον των δύο παικτών -και ειδικότερα του Πασχαλάκη- καλά κρατούν, η λύση ίσως έρθει από έναν... ξεχασμένο.

Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος ανήκει ακόμα στον Δικέφαλο παρά το γεγονός ότι έχει δοθεί δύο φορές δανεικός. Αρχικά στην Πατσούκα του Μεξικό και εν συνεχεία πίσω στη Γοδόι Κρουζ της Αργεντινής, από όπου οι Θεσσαλονικείς τον απέκτησαν το 2017.

Το μέλλον του Αργεντινού γκολκίπερ είναι στα χέρια του ΠΑΟΚ, καθώς το συμβόλαιό του με την ομάδα είναι για 3+1 χρόνια. Κάτι που σημαίνει ότι το φετινό καλοκαίρι ο Δικέφαλος καλείται να αποφασίσει εάν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ρέι ή θα τον αφήσει ελεύθερο.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο 29χρονος άσος δεν προσαρμόστηκε επί της ουσίας ποτέ στη Θεσσαλονίκη και δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, υπάρχει σενάριο που τον θέλει να επιστρέφει  στην Ελλάδα για να ενταχθεί εκ νέου στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Η φημολογία συνδέεται προφανώς με τα όσα λέγονται για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και την πιθανότητα να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο με μεταγραφή, αφού για τον διεθνή γκολκίπερ έχουν γραφτεί ουκ ολίγες ενδιαφερόμενες ομάδες (κυρίως από Τουρκία).

Συνεπώς, πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση της υπόθεσης του Έλληνα τερματοφύλακα, αλλά και από την απόφαση του Αμπέλ Φερέιρα για το αν ο Ρέι χωράει στα πλάνα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Πουλάει βασικό Έλληνα ο ΠΑΟΚ με μόλις 3.000.000

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags