Facebook Pixel Συνέντευξη Σιώρη στο sportdog για Μακέντα, Μπεργκ, Καρλίτος και Πρίγιοβιτς!
| 2020-03-22 22:10:00

Ατάκες-ΣΟΚ για Καρλίτος: "Λίγα πράγματα - Δεν είναι επιθετικός - Με αυτόν θέλει πρωτάθλημα;"

του Γιώργου Κτενά
Ατάκες-ΣΟΚ για Καρλίτος: "Λίγα πράγματα - Δεν είναι επιθετικός - Με αυτόν θέλει πρωτάθλημα;"

"Γιατί τον έδιωξαν, ξέρετε; - Προτίμησαν τον Μ' Μποκού".

Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί ξανά το τελευταίο διάστημα για το μέλλον τού Φεντερίκο Μακέντα στον Παναθηναϊκό, τον Καρλίτος που βρίσκεται ήδη στην ομάδα, αλλά και το αν θα μπορούσε ο Μάρκους Μπεργκ να επιστρέψει στο Τριφύλλι για να αγωνιστεί.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, καλό γνώστη του ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο, αφενός για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τον Ισπανό που έφερε ο Ρόκα στους Πράσινους. Αφετέρου για να δούμε αν τελικά ταιριάζει με τον Μακέντα, που οι... σειρήνες τον καλούν για να επιστρέψει στην Ιταλία, ή με τον Μπεργκ που είναι killer μέσα στην περιοχή.

"Στα πλάγια ο Καρλίτος - Δεν λένε τίποτα τα 5 γκολ στα Εμιράτα" 

"Έπαιζε στα πλάγια ο Καρλίτος στην Αλ Ουάχντα, κυρίως αριστερά, και έκανε λίγα πράγματα όσο ήταν εκεί. Για αυτό και έφυγε, περίμεναν περισσότερα από εκείνον. Έχει την ντρίπλα, έχει ταχύτητα, αλλά τα 5 γκολ που πέτυχε δεν λένε τίποτα στα Εμιράτα, γιατί είναι πολύ ανοιχτό το πρωτάθλημα. Αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στο επίπεδο που έχουμε στην Ελλάδα. Οπότε δεν είναι για φουνταριστός, αν και μπορεί να παίξει και εκεί. Μπροστά έπαιζε με τον Ταλιαμπούε στην Αλ Ουάχντα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Δ. Σιώρης, βάζοντας ξεκάθαρα τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Καρλίτος να παίζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον Παναθηναϊκό ως κορυφή τής επίθεσης και ο Μακέντα (αν συνεχίσει στο Τριφύλλι) να παίζει πίσω από  τον Ισπανό.  



Στα Εμιράτα έπαιζε και ο Μπεργκ (πλέον αγωνίζεται στην Ουκρανία) - Ποια είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς και το δικό του όνομα συνδέθηκε με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

"Ο Μπεργκ έκανε λίγα πράγματα στα Εμιράτα, δεν ήταν πολύ καλός. Για αυτό και δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του, καθώς είχε γίνει γενική ανανέωση στην ομάδα του. Προχθές τον είδα με την Κράσνονταρ, ήταν καλός, σκόραρε κιόλας. Πιστεύω ότι το έχει ακόμα, γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα δεν βρίσκεται σε κάποιο υψηλό επίπεδο".

"Καλύτερα με Μπεργκ ο Καρλίτος" - Αποκάλυψη για Πρίγιοβιτς και ΠΑΟΚ

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να εξοικονομήσει το συμβόλαιο του Μακέντα και να φέρει το προσεχές καλοκαίρι τον Μπεργκ στον Παναθηναϊκό. Με ποιον θεωρείς ότι θα ταίριαζε καλύτερα;

"Αν περιμένουν ο Καρλίτος να παίξει φουνταριστός και πίσω του ο Μακέντα, όπως μου είπες νωρίτερα ότι αναφέρει το ρεπορτάζ, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να έρθει ο Μπεργκ καθώς θα ταίριαζε ο Καρλίτος να παίξει στα πλάγια ή πίσω του. Δε νομίζω ότι μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα με αυτούς τους παίκτες στον Παναθηναϊκό όμως, δεν είναι τόσο καλοί. Διαφορετικά δεν θα τους άφηναν να φύγουν από τα Εμιράτα. Η Αλ Ουάχντα είναι τριτοτέταρτη δύναμη στο πρωτάθλημα και δεν της έκανε ο Καρλίτος. Πήρε στη θέση του τον Μ' Μποκού, που παλιότερα έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Και τον Μπεργκ, όμως, τον είχαν αφήσει να φύγει από την Αλ Αΐν".



Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον Πρίγιοβιτς, που παραδοσιακά το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τον ΠΑΟΚ.

"Ο Πρίγιοβιτς είναι εκτός ομάδας, στη θέση του πήραν τον Μπονί. Δεν είναι δικαιολογία οι κλιματικές συνθήκες, θεωρώ ότι από την ομάδα του θα κοιτάξουν να τον ξεφορτωθούν. Δεν ξέρω, μάλιστα, αν έχει πάρει λεφτά ο ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή ή πόσα λεφτά έχει πάρει τέλος πάντων. Γιατί σκάνε κανόνια στην Αλ Ιτιχάντ! Το παράδειγμα της Αλ Αχλί, στην οποία έκαναν αποχή οι παίκτες από τις προπονήσεις, είναι χαρακτηριστικό. Για αυτό τάζουν και μεγάλα ποσά, γιατί δεν τα δίνουν σε όλους". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβα": Τελειώνει σπουδαίος άσος από μεγάλη ελληνική ομάδα; Θέλει να μείνει, κοστίζει 2,7 "μύρια"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags