Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αν μείνει ο Πορτογάλος προπονητής, θα συνεχίσουν και οι Χασάν-Γκασπάρ
| 2020-03-23 12:10:00

Έτσι φτιάχνει τον Μαρτίνς - Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη - Πάνω από 3.000.000 - Φορ και μπακ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι φτιάχνει τον Μαρτίνς - Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη - Πάνω από 3.000.000 - Φορ και μπακ!

Έτοιμες μεταγραφές, αν μείνει ο Πορτογάλος. Διαβάστε ονόματα...

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πέραν των όσων άγνωστων ακόμη σε εύρος και έκταση θα επιφέρει η πανδημία που βιώνει η ανθρωπότητα, το σημαντικότερο κομμάτι του σχεδιασμού του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, εξαρτάται άμεσα από την πορεία που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις των «ερυθρόλευκων» με τον Πέδρο Μαρτίνς αναφορικά με την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις που έκανε σε ρωσικό ΜΜΕ αποκάλυψε χτες πως βρίσκεται σε «σοβαρές συζητήσεις» με τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να δώσει ούτε λεπτομέρειες ούτε και περαιτέρω εξηγήσεις αναφορικά με αυτές τις συζητήσεις. Εύλογα πιθανολογείται πως ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του, χωρίς πάντως κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε και από τον εκπρόσωπο του Πορτογάλου προπονητή, παρότι σημερινά δημοσιεύματα τον θέλουν άμεσα στην Ελλάδα (εν μέσω πανδημίας, μάλλον δύσκολο).

Σε κάθε περίπτωση, διαφορετικά τα δεδομένα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού αν μείνει ο Μαρτίνς, διαφορετικά αν αποχωρήσει. Πρακτικά αυτό μεταφράζεται στις δύο αμεσότερες και πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις, των δανεικών Χασάν και Γκασπάρ. 2,5 εκατ. ευρώ το buy-out του Αιγύπτιου από την Μπράγκα, 1 το αντίστοιχο του Ανγκολέζου από την Σπόρτινγκ.

Αν λοιπόν παραμείνει ο Πέδρο Μαρτίνς, θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει κίνηση για την εξάσκηση της ρήτρας του Χασάν, με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται το γεγονός πως το συμβόλαιο του με την Μπράγκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και να επιδιώκει να μειώσει το ποσό. Για τον Γκασπάρ, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού ακόμη και με παραμονή Μαρτίνς, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να διαθέσουν 1 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν (το πιθανότερο) αναπληρωματικό δεξιό μπακ. Θα διαπραγματευτούν με την Σπόρτινγκ (αν και εφόσον προκριθεί κίνηση για παραμονή του Γκασπάρ) και αν καταφέρουν να μειώσουν (πολύ) το ποσό που απαιτείται, ίσως συζητηθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Βόμβα στη Superleague: Επιστρέφει κορυφαίος παράγοντας σε μεγάλη ομάδα - Θα τρελαθούν οι οπαδοί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags