Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τα... σαρώνει όλα ο κορωνοϊός - "Tέλος" top ονόματα - Δραματικές εξελίξεις
| 2020-03-24 17:04:00

Βόμβες στον ΠΑΟΚ - Τα... σαρώνει όλα ο κορωνοϊός - "Tέλος" top ονόματα - Δραματικές εξελίξεις

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβες στον ΠΑΟΚ - Τα... σαρώνει όλα ο κορωνοϊός - "Tέλος" top ονόματα - Δραματικές εξελίξεις

Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται. Πέφτει και... ψαλίδι. Χαμός!

Ολοένα και σαφέστερο γίνεται καθημερινά το μοντέλο που θα επιδιώξει να υιοθετήσει και να εφαρμόσει ο ΠΑΟΚ από το ερχόμενο καλοκαίρι. Πέραν της εκ βάθρων αναδιάρθρωσης του διοικητικού οργανογράμματος, πέραν της πιθανής (αν επιτρέψουν κυρίως οι οικονομικές συνθήκες) αλλαγής στον πάγκο, θα υπάρξει και ριζική μισθολογική αναδιάρθρωση.

Τα… extra large συμβόλαια, τα ξεχνάμε. Αυτοί που τα έχουν, σχεδόν όλοι, αποχωρούν. Μαουρίσιο δηλαδή, δεν ανανέωνει, φεύγει. Βέρνμπλουμ, θα έχει ανάλογη τύχη. Ο Βιεϊρίνια είναι μια ειδική κατηγορία, γι’ αυτό και εξαιρείται από το κάδρο, όχι όμως και το οικονομικό πλαίσιο, αφού αποκλείεται στο νέο του συμβόλαιο να προβλέπονται επταψήφιες απολαβές.

Εκεί κοντά βρίσκονται και αυτές του Μπίσεσβαρ και παραπάνω από αυτές του Βαρέλα. Με δεδομένο ότι και οι δύο έχουν ξεπεράσει τα 30 τους χρόνια, αμφότεροι βρίσκονται σε καθεστώς… παραχώρησης. Όχι πώλησης, αφού σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν μόνο οι Γιαννούλης, Λημνιός, Σβιντέρσκι και Άκπομ, αλλά ακόμη και… συναινετικού διαζυγίου σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα που να ικανοποιεί τους δύο ποδοσφαιριστές.

Περισσότερο λοιπόν συνιστά… ευχή εκ μέρους της διοίκησης του «δικέφαλου» παρά ρεαλιστική πραγματικότητα. Υπενθυμίζουμε τον… δακρύβρεχτο τρόπο και το δραματικό σίριαλ που συνόδευσαν την περυσινή ανανέωση του συμβολαίου του Βαρέλα. Και έτσι, τόσο αυτός όσο και ο Ολλανδός μέσος έχουν δύο ακόμη χρόνια συμβολαίου, που θα τους αποφέρουν συνολικά 2 εκατ. ευρώ στον κάθε έναν.

Χρήματα που είναι πάρα πολλά για να μπουν «οικειοθελώς» στη διαδικασία αναζήτησης νέας επαγγελματικής στέγης ή έστω να «συνδράμουν» προκειμένου να «διευκολύνουν» τις προθέσεις του ΠΑΟΚ για εξορθολογισμό των οικονομικών δεδομένων του μισθολογίου της ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Πουλάει βασικό Έλληνα ο ΠΑΟΚ με μόλις 3.000.000

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags