Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Απίστευτα πράγματα με Δώνη! Τι ζητάει μετά την πανδημία - Τον "καθαρίζει" ο Αλαφούζος;
| 2020-03-24 19:00:00

Απίστευτα πράγματα με Δώνη! Τι ζητάει μετά την πανδημία - Τον "καθαρίζει" ο Αλαφούζος;

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτα πράγματα με Δώνη! Τι ζητάει μετά την πανδημία - Τον "καθαρίζει" ο Αλαφούζος;

Τεράστιο το συμβόλαιο. Ολική ανατροπή; Mόνο εδώ...

Η ριζική αλλαγή της καθημερινότητας μας (αλλά και όλης της υφηλίου) με την έξαρση της πανδημίας είναι απολύτως λογικό να επηρεάζει σκέψεις, συμπεριφορές και στάσεις. Πόσο μάλλον όταν αυτές έχουν να κάνουν με οικονομικό υπόβαθρο.

Ηταν δεδομένο πριν το ξέσπασμα της λαίλαπας του νέου ιού, πως η παραμονή του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού θεωρούνταν τουλάχιστον απίθανη. Το ξέσπασμα του Ελληνα προπονητή και η δημόσια πολεμική του για τον ρόλο που εσχάτως έχει αναφορικά με τη λήψη αποφάσεων, τον έφερε απέναντι στον ιδιοκτήτη των «πράσινων», με τις διαμεσολαβητικές προσπάθειες να μην πετυχαίνουν τίποτα πέραν της «λείανσης» της κρίσης, της μείωσης των τόνων και της μετάθεσης των όποιων αποφάσεων στο τέλος της σεζόν.

Αυτή, κακά τα ψέματα, πλέον είναι αμφίβολη. Όπως εξαιρετικά αμφίβολες είναι και οι όποιες σκέψεις, τα όποια πλάνα μπορούσε να κάνει κάθε πλευρά με τη λογική προϋπόθεση ενός συναινετικού διαζυγίου. Δεδομένες οι απώλειες εσόδων από την πλευρά του συλλόγου, το τελευταίο που συνεπώς θα θέλει είναι μια επιβάρυνση με μια ενδεχόμενη αποζημίωση.

Δεδομένη και εκ μέρους του Ελληνα τεχνικού η επανατοποθέτηση. Οι απολαβές που προβλέπονται να έχει τον επόμενο χρόνο (συνολικά, αυτός και το τιμ του) ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ και προφανώς είναι ένα ποσό που δύσκολα θα βρεθεί στην αγορά, ειδικά με τις συνθήκες που η πανδημία πλέον διαμορφώνει. Προσθέστε και τα εκατέρωθεν πέναλτι που υπάρχουν σε περίπτωση αθέτησης συμβολαίων και το σκηνικό διαμορφώνεται και θέλει την πλευρά Δώνη να έχει ρίξει αρκετό νερό στο κρασί του και να μην εμφανίζεται τόσο απόλυτος αναφορικά με τα όσα θα ζητούσε προκειμένου να παραμείνει στον πάγκο.

Πλέον, όπως κυκλοφορεί, θα του αρκεί ένα ξεκαθάρισμα ρόλων, μια απλή επισήμανση τόσο του δικού του σε σχέση με τις αρμοδιότητες του Τσάβι Ρόκα, αλλά και των όσων περιμένει και θέλει από αυτόν ο μεγαλομέτοχος. Φημολογία που πραγματικά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα απαντηθεί σε περίπτωση που φυσικά επιβεβαιωθεί από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζού και αν και αυτός είναι διατεθειμένος να κάνει (επίσης) ένα βήμα πίσω, όπως το «τρένο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι’ αυτόν τον προπονητή "παλεύει" ο Δημήτρης - Δίνει μάχη με δύο ομάδες - Θα... πέσει το ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags