Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ποια είναι τα δεδομένα για Βαρέλα
| 2020-03-25 21:56:00

"Οβίδα" στην Τούμπα - Στη "μαύρη λίστα" ο... ογκόλιθος - Τον "κλέβει" ο Ίβιτς - Φοβερή εξέλιξη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Οβίδα" στην Τούμπα - Στη "μαύρη λίστα" ο... ογκόλιθος - Τον "κλέβει" ο Ίβιτς - Φοβερή εξέλιξη!

Παίρνει τρελά χρήματα. "Ανύπαρκτος" φέτος. Πού παίζει να πάει;

Τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ είναι ρευστά για αρκετούς παίκτες, μιας και αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Εκτός όμως από αυτούς που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται (π.χ. Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια), υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που θα βγουν στη... βιτρίνα, με τον Δικέφαλο να στοχεύει και σε ορισμένες πωλήσεις για την ελάφρυνση του μπάτζετ του.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να ανοίξει σχετική κουβέντα και για ποδοσφαιριστές που θεωρούνται μόνιμοι στην ενδεκάδα, όπως είναι ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ο Αφρικανός αμυντικός ανανέωσε πέρυσι το καλοκαίρι με ανατροπή της τελευταίας στιγμής έπειτα από παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν ήθελε να χάσει την "κολώνα" της στιβαρής αμυντικής γραμμής των Ασπρόμαυρων, που οδήγησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα στην κατάκτηση του νταμπλ.

Ωστόσο, οι φετινές εμφανίσεις του Βαρέλα δεν έχουν καμία σχέση με τις αντίστοιχες περυσινές. Σαφώς επηρεασμένος από τους τραυματισμούς του, ο 32χρονος στόπερ είναι πολύ πιο ασταθής στην απόδοσή του, ενώ δεν "κουμπώνει" σε καμία περίπτωση το ίδιο καλά ως δίδυμο με τον Ίνγκασον σε σχέση με τον Κρέσπο, που στάθηκε άτυχος και υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Υπό αυτές τις συνθήκες και με δεδομένη την ηλικία, αλλά και το "βαρύ" συμβόλαιο του Βαρέλα (πάνω από 1 εκατ. ευρώ ετησίως), στη Θεσσαλονίκη συζητιέται πως ο ΠΑΟΚ θα δει με... καλό μάτι μια ενδεχόμενη πρόταση για τον παίκτη, εάν είναι αρκούντως ικανοποιητική.

Μάλιστα, "ψιθυρίζεται" πως δεν αποκλείεται αυτή να έρθει από τη Ντιναμό Μόσχας, σε περίπτωση που ο Βλάνταν Ίβιτς μετακομίσει στον ρωσικό σύλλογο, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους Μοσχοβίτες για τον πρώην τεχνικό του Δικεφάλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανο σενάριο με Λημνιό - Πρόταση της Μπάρτσα - Πάνω από 50.000.000 - Γίνεται το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags