Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Λημνιός:
| 2020-03-25 11:12:00

Απίθανο σενάριο με Λημνιό - Πρόταση της Μπάρτσα - Πάνω από 50.000.000 - Γίνεται το καλοκαίρι!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίθανο σενάριο με Λημνιό - Πρόταση της Μπάρτσα - Πάνω από 50.000.000 - Γίνεται το καλοκαίρι!

Τον ήθελαν αντι-Σουάρες. Τρελό ντόμινο. Πανηγυρίζουν στον ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Λημνιός: Μόλις χτες, η έγκυρη γερμανική εφημερίδα Bild αποκάλυψε την πρόταση που κατέθεσε η Μπαρτσελόνα στην Γκλάντμπαχ για τον Αλασανέ Πλέα, στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου. Πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο all around επιθετικό, ο οποίος και προορίζονταν για να δώσει λύση στους Καταλανούς ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του του Λουίς Σουάρες.

Τα «πουλάρια» έκριναν την προσφορά μικρή για τον 27χρονο επιθετικό (για τον οποίο πριν δύο χρόνια είχαν δαπανήσει 23 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Νις, όπου ήταν και συμπαίκτης του Τάσου Δώνη, σε μια εξαιρετική για τον γαλλικό σύλλογο σεζόν) και δεν την έκαναν δεκτή, με τα ισπανικά πάντως αλλά και γερμανικά media να αφήνουν ανοικτή ενδεχόμενη επιστροφή των Καταλανών στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο (κορωνοϊού επιτρέποντος φυσικά…).

Τι το ελληνικό ενδιαφέρον μπορεί να έχει η συγκεκριμένη είδηση; Η Γκλάντμπαχ, για πάνω από 1,5 χρόνο κάνει επισταμένο και συνεχές scouting στον Δημήτρη Λημνιό. Τον έχουν τσεκάρει πάρα πολλές φορές, διάφοροι απεσταλμένοι του γερμανικού συλλόγου, απ’ όλους έχει πάρει θετικό report με την αξιολόγηση και την εκτίμηση να συνεχίζονταν αμείωτη ως και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας.

Παρότι μάλιστα δεν ήταν πολλές, υπήρχαν πιθανότητες να γίνονταν πρόταση ακόμη και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάτι που θα συνέβαινε πιθανότατα σε περίπτωση που η Γκλάντμπαχ συναινούσε στην παραχώρηση του Πλεά. Προφανώς, αν αυτή υλοποιηθεί το καλοκαίρι (σ.σ. ο Γάλλος έχει συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια), τότε μεγιστοποιούνται και οι πιθανότητες να κάνουν κίνηση τα «πουλάρια» για τον Λημνιό, ο οποίος πάντως ανεξαρτήτως της πώλησης ή όχι του Πλεά, παραμένει ψηλά και σταθερά στη λίστα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες στον ΠΑΟΚ - Τα... σαρώνει όλα ο κορωνοϊός - "Tέλος" top ονόματα - Δραματικές εξελίξεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags