Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αλλαγές στον Δικέφαλο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου
| 2020-03-26 14:20:00

"Τσουνάμι" στον ΠΑΟΚ - Τα... γκρεμίζει όλα ο Σαββίδης - Μαζικές αποχωρήσεις - Απίθανα ονόματα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τσουνάμι" στον ΠΑΟΚ - Τα... γκρεμίζει όλα ο Σαββίδης - Μαζικές αποχωρήσεις - Απίθανα ονόματα!

Σαρωτικές αλλαγές! Ποιοι φεύγουν. Αναλυτικό ρεπορτάζ-φωτιά.

ΠΑΟΚ: Στον sportdog ήμασταν οι πρώτοι που ξεκάθαρα περιγράψαμε την αλλαγή πλεύσης αναφορικά με την οικονομική κατάσταση που από το τέλος της σεζόν θα διαμορφώνονταν στον Δικέφαλο.

Χωρίς καν να έχει μεσολαβήσει η λαίλαπα της πανδημίας. Και όπως αποδεικνύεται, το προ διμήνου ουσιαστικά ρεπορτάζ μας, επιβεβαιώνεται καθημερινά με τις διοικητικές αναφορές από τον «δικέφαλο» που πρακτικά ξεκαθαρίζουν το τι έπεται.

«Δεν γίνεται οι εκτός 18αδας ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να κοστίζουν όσο όλος ο Παναιτωλικός». Χαρακτηριστική ατάκα του επανακάμψαντα στα διοικητικά των πρωταθλητών και με ιδιαίτερα αναβαθμισμένο μάλιστα ρόλο Κυριάκου Κυριάκου. Το πλαίσιο συνεπώς, διαμορφώνεται σιγά σιγά. Και κυρίως «φωτογραφίζεται» το ξεκίνημα. Αυτοί με τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής φέτος, ήταν οι Στοχ, Ζαμπά, Ροντρίγκο, Πασχαλάκης, Εσίτι, Λάμπρου.

Οι δύο Ελληνες αναβαθμίστηκαν στο τέλος, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι τραυματίας. Στοχ και Εσίτι, καλοκαιρινά δηλαδή αποκτήματα αμφότεροι, προ της εξόδου. Από αμφότερους θα ζητηθεί συναινετικό «διαζύγιο» και… βλέπουμε. Για τον Ροντρίγκο, άγνωστο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την εκκρεμότητα που υπάρχει με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάτος. Λογικά πάντως, ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει.

Στο κλαμπ των «εκατομμυριούχων» (σε ετήσιες αποδοχές) που θα κληθούν να αποχωρήσουν, είτε φέρνοντας πρόταση είτε λύνοντας συναινετικά το συμβόλαιο τους, και ο Ομάρ Ελ Καντουρί (επίσης με πολύ μειωμένο χρόνο συμμετοχής φέτος). Φυσικά, σε αυτήν την συζήτηση δεν βάζουμε τα… γνωστά, τη δεδομένη δηλαδή πρόθεση για πώληση των «βιτρινάτων» (Γιαννούλης, Λημνιός, Ακπομ, Σβιντέρσκι), το… ορθάνοιχτο ενδεχόμενο να ενημερωθούν άπαντες πως αν φέρουν πρόταση είναι ελεύθεροι να αποχωρήσουν (ειδικά σε περιπτώσεις τύπου Βαρέλα, Μπίσεσβαρ), τις μειωμένες προτάσεις για ανανέωση σε Μάτος, Βιεϊρίνια και την δεδομένη αποχώρηση και του (επίσης πανάκριβου) Βέρνμπλουμ.

Βάλτε μέσα και τα ανοιχτά μέτωπα σε προπονητή και (νέο) τεχνικό διευθυντή και είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ πηγαίνει για ολικό makeover…   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση-ΣΟΚ Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Τι κάνει λόγω κορωνοϊού - Θα τρελαθούν οι παίκτες - Είναι δυνατόν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags