Facebook Pixel Άγιαξ - Νουρί: Η πιο ευχάριστη είδηση των τελευταίων ημερών – Ο Νουρί ξύπνησε από το κώμα!
| 2020-03-27 00:05:00

Η πιο ευχάριστη είδηση των τελευταίων ημερών – Ο Νούρι ξύπνησε από το κώμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η πιο ευχάριστη είδηση των τελευταίων ημερών – Ο Νούρι ξύπνησε από το κώμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η οικογένειά του αποκάλυψε πώς είναι τώρα η ζωή του.

Μετά από περίπου 2.5 χρόνια ο Αμπντελχάκ Νούρι δείχνει σημάδια ζωής!

Στις 8 Ιουλίου 2017 κατά τη διάρκεια ενός φιλικού προετοιμασίας του Άγιαξ στην Αυστρία κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, ο 20χρονος τότε Νούρι που θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ολλανδικού συλλόγου, έπεσε αναίσθητος στο έδαφος. Η διάγνωση έκανε λόγο για μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και πλέον το ζήτημα δεν ήταν εάν θα επιστρέψει στα γήπεδα, αλλά εάν θα ζήσει.

Οι τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, τις οποίες έδωσαν στη δημοσιότητα μέλη της οικογένειάς του που βρέθηκαν καλεσμένοι σε τηλεοπτική εκπομπή της Ολλανδίας, αναφέρουν πως ο Νούρι έχει ξυπνήσει από το κώμα, ανταποκρίνεται στους γύρω του και είναι σε αναπηρικό κοριτσάκι.

«Ο Άπι είναι στο αναπηρικό του καροτσάκι. Ανταποκρίνεται. Είναι εκεί, είναι μέλος της οικογένειας. Οι συζητήσεις είναι πάντα όπως ήταν, συνήθως για ποδόσφαιρο. Φαίνεται ότι είναι εκεί. Μερικές φορές φαίνεται απλανής, ανάλογα με την κατάσταση. Αυτό μπορεί να συμβεί για παράδειγμα αν τον ρωτήσεις κάτι για εκείνον. Αλλά είναι πολύ καλύτερα από ό,τι είχε προβλεφθεί.

Ζει στο δικό του σπίτι, που του αγοράσαμε μετά τις 8 Ιουλίου του 2017. Είναι πάντα απόσταση περπατήματος από την οικογένειά του. Ήταν τόσο δύσκολο στην περίοδο νοσηλείας. Ένα μέλος της οικογένειας είχε “βάρδια” 24 ώρες και μετά ερχόταν κάποιος να τον αλλάξει. Ποτέ δεν έμεινε μόνος. Η μητέρα του τον υποστήριζε πάντα. Τώρα υπάρχουν συνήθως τέσσερα ή πέντε μέλη της οικογένειας, συν την ιατρική φροντίδα», δήλωσε ο πατέρας του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags