Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Θέλει να πάρει παίκτες του Παναθηναϊκού, του Άρη και του ΟΦΗ!
| 2020-03-27 11:08:00

Σαρωτικός Μαρινάκης! Αυτούς "αρπάζει" από Ελλάδα - ΣΟΚ στον ΠΑΟ - "Τελειώνει" ο αρχηγός;

του Παναγιώτη Νικολάου
Σαρωτικός Μαρινάκης! Αυτούς "αρπάζει" από Ελλάδα - ΣΟΚ στον ΠΑΟ - "Τελειώνει" ο αρχηγός;

"Τρέμει" όλη η Superleague. Διαβάστε ονόματα. Τι λεφτά παίζουν.

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο,τι μας περιμένει μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα όταν με το καλό ξεπεραστεί η κρίση της πανδημίας, είναι δεδομένο. Πολύ πιο «σφιχτή», πολύ πιο μετρημένη, πολύ πιο δύσκολη και πολύ πιο «εσωστρεφής» για τις περισσότερες ελληνικές ομάδες. Ακόμη και για τον Ολυμπιακό, την ομάδα δηλαδή που λόγω των πωλήσεων που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια και της σταθερής παρουσίας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει καταφέρει να βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από τον εγχώριο ανταγωνισμό.

Και όμως, όπως τονίζεται σε σημερινό δημοσίευμα του πάντα καλά ενημερωμένου «Κόκκινου Πρωταθλητή» υπάρχει μια τετράδα παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα που βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων». Χαρακτηριστικό αν μη τι άλλο προθέσεων και προδιαγράφει – επίσης – ένα μέρος μόνο του (ποδοσφαιρικού) μέλλοντος για τις περισσότερες ελληνικές ομάδες.

Από το καρέ των ποδοσφαιριστών, οι τρεις είναι γνωστοί. Ο Σάσα του Αρη, ο Ινσούα του Παναθηναϊκού και ο Σεμέντο του ΟΦΗ. Για τον πρώτο και τον τελευταίο, δεδομένα υπάρχει θετική εικόνα και εισήγηση από τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του Αρη δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου, ενώ για τον Πορτογάλο εξτρέμ, όπως έχουμε επισημάνει στον sportdog η περίπτωση είναι περίπλοκη, αφού υπάρχει buy-out από τον ΟΦΗ (που δεν θα εξασκηθεί από τους Κρητικούς) έναντι 1,5 εκατ. ευρώ, το οποίο είτε θα επιδιώξει να αξιοποιήσει ο Ολυμπιακός είτε θα απευθυνθεί απ’ ευθείας στη Φορτούνα Σιτάρντ, όπου και ανήκει ο Σεμέντο.

Για τον Ινσούα, είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας πριν λίγες μέρες, πως είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, σε καμία περίπτωση όμως όχι με τα χρήματα που φέρεται να αξιώνει (+600.000 ευρώ) για το επόμενο συμβόλαιο του. Με τέτοιο ποσό δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να γίνει το παραμικρό.

Το τέταρτο και «φρέσκο» όνομα που προκύπτει στο ρεπορτάζ έχει να κάνει με τον Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του φέτος ξεπερνούσε τις 320.000 ευρώ, ζητάει κάτι περισσότερο από 400.000, το «ζουμί» όμως εδώ έγκειται στο ότι οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάνε δεξιό μπακ. Κάτι που προφανώς αναδεικνύει τις δυσκολίες που εξακολουθούν να υπάρχουν για την ανανέωση του Ομάρ, αλλά και επίσης το ότι πολύ δύσκολα με το πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί θα γίνει χρήση της option αγοράς του Γκασπάρ, ύψους 1 εκατ. ευρώ. Για βασικό πάντως, τον Σουηδό δεν τον «βλέπουν» του χρόνου στον Ολυμπιακο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνει "βόμβα" στη Σούπερ Λιγκ ο Μαρινάκης - Ξαναφέρνει Ελλάδα "Ποντένσε" - Εξτρέμαρος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags