Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος Ματέο Γκαρσία; Αυτόν τον επιθετικό προτιμάει ο Ολυμπιακός - Έρχεται με πολύ λιγότερα!
| 2020-03-27 20:35:00

Ποιος Ματέο Γκαρσία; Αυτόν τον επιθετικό προτιμάει ο Ολυμπιακός - Έρχεται με πολύ λιγότερα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Ματέο Γκαρσία; Αυτόν τον επιθετικό προτιμάει ο Ολυμπιακός - Έρχεται με πολύ λιγότερα!

Απίθανο σενάριο. Δεν ξεχνούν στο λιμάνι. Ψωνίζει από Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Σίριαλ που κράτησε μήνες πέρυσι. Από τα φθινόπωρο κιόλας, μετά τα πρώτα κιόλας παιχνίδια του Ματέο Γκαρσία στον Αρη, ο Ολυμπιακός είχε «λοκάρει» τον Αργεντινό. Και δεν τον ξέχασε σε καμία περίπτωση, προσπαθώντας συνεχώς και επιστάμενα να τον αγοράσει από τη Λας Πάλμας. Είτε χρησιμοποιώντας το buy-out που είχαν αρχικά οι «κίτρινοι» (κάτι που και φέτος έχει αποπειραθεί να κάνει με την περίπτωση του Σεμέντο του ΟΦΗ), είτε όταν δεν προχώρησε η συγκεκριμένη επιλογή να διαπραγματευτεί απ’ ευθείας με τη Λας Πάλμας, στην οποία και άνηκε ο ποδοσφαιριστής.

Όχι και η πλέον… αξιόπιστη επιλογή, αφού ο ισπανικός σύλλογος, κυρίως λόγω του εκκεντρικού της προέδρου, έχει δείξει στα χρόνια που απασχολεί (με διάφορους τρόπους και διάφορες μεταγραφικές περιπτώσεις) την ελληνική ποδοσφαιρική πιάτσα πως δεν είναι (κοινώς) εμπιστοσύνης. Και αποδείχτηκε και στην περίπτωση του Γκαρσία, αφού την ώρα που στην … κορύφωση του δράματος ο Ολυμπιακός τον περίμενε στην Αθήνα για να υπογράψει, αυτός (κατόπιν εντολής της Λας Πάλμας) πήγε στο Βελιγράδι, όπου και τελικά συμφώνησε και παραχωρήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα.

Η πρώτη του χρονιά στους πρωταθλητές Σερβίας δεν έχει εξελιχτεί ιδανικά. Κάθε άλλο για την ακρίβεια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει περίπτωση να φύγει. Πόσο μάλλον υπάρχει περίπτωση, όπως δημοσιεύεται σήμερα σε ελληνικά media, να ενδιαφερθεί εκ νέου ο Ολυμπιακός. Αφενός η περυσινή συμπεριφορά και στάση δεν  έχει λησμονηθεί (δεν την έχει χρεωθεί στο 100% ο ποδοσφαιριστής, αλλά δεν θεωρείται και… άνευ «αμαρτίας»), αφετέρου και οικονομικά τα πράγματα δεν είναι συμφέροντα.

Ο Γκαρσία κόστισε πέρυσι στον Αστέρα 2 εκατ. ευρώ, αποτελώντας μια από τις ακριβότερες μεταγραφές της ιστορίας του. Δεδομένα συνεπώς, η «ζβέζντα» για να… κουβεντιάσει απλώς μια πιθανή πώληση του θα ζητήσει τουλάχιστον τα διπλά! Ακόμη και λιγότερα (3 εκατ. ευρώ για παράδειγμα), ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να προσφέρει. Η για να το κάνουμε σαφέστερο, προτιμάνε χίλιες φορές οι «ερυθρόλευκοι» το ποσό αυτό να το δαπανήσουν (για παράδειγμα) για τον Σεμέντο, ο οποίος δεν θα ζητήσει και τα χρήματα που κερδίζει ο Γκαρσία στο Βελιγράδι (θα πάρει 2 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια του συμβολαίου του εκεί).

Κοινώς, θέμα Ολυμπιακού – Ματέο Γκαρσία δεν υφίσταται και δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε και στο άμεσο μέλλον.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Τον "έκλεισε" πέρσι, τον παίρνει φέτος ο Μαρινάκης- Έκανε "όργια" σε top ελληνική ομάδα!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags