Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος Ελ Αραμπί στα κόκκινα! Μαροκινός "φονιάς" τρελαίνει το λιμάνι - Δείτε τι κάνει... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-03-28 18:58:00

Νέος Ελ Αραμπί στα κόκκινα! Μαροκινός "φονιάς" τρελαίνει το λιμάνι - Δείτε τι κάνει... (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέος Ελ Αραμπί στα κόκκινα! Μαροκινός "φονιάς" τρελαίνει το λιμάνι - Δείτε τι κάνει... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελή ταλεντάρα από Γαλλία. Ψαγμένη κίνηση. Αποκάλυψη τώρα!

Ο Ολυμπιακός χτύπησε... φλέβα χρυσού με την απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί το καλοκαίρι, καθώς ο Μαροκινός επιθετικός κάνει τρομερή σεζόν και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των Πειραιωτών με 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται μάλιστα να τσεκάρουν έναν συμπατριώτη του Ελ Αραμπί και συγκεκριμένα τον Μουναΐμ Ελ Ιντρίσι. Πρόκειται για σέντερ φορ, που βρίσκεται μόλις στα 21 του χρόνια και αγωνίζεται στη β' Γαλλίας με τη φανέλα της Αζαξιό.

Ο Γαλλο-Μαροκινός στράικερ δίνει πολύ θετικά δείγματα γραφής με τη φετινή του παρουσία στην Αζαξιό, έχοντας καταγράψει 5 γκολ σε 21 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελ Ιντρίσι βρίσκεται στα "ραντάρ" του Ολυμπιακού, ο οποίος άλλωστε αρέσκεται στο να επενδύει σε νεαρούς παίκτες.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι διαθέτουν πολύ καλές διασυνδέσεις στη γαλλική αγορά, από όπου προέρχεται ο Αφρικανός επιθετικός. Ο Ελ Ιντρίσι έχει συμβόλαιο με την Αξαξιό έως το 2023, αλλά αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση.

Ο παίκτης τσεκάρεται από την πλευρά των Πειραιωτών και αν συνεχίσει να εντυπωσιάζει στη Γαλλία (όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού), ίσως το καλοκαίρι γίνει κίνηση για την απόκτησή του με την ελπίδα να αποδειχθεί... νέος Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα επιστροφής Σεμπά!

Δείτε τον Μουναΐμ Ελ Ιντρίσι σε δράση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags