Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη Κρέσπο που "φτιάχνει" τους οπαδούς: "Αν η σεζόν ξεκινήσει τον Μάιο..."
| 2020-03-28 23:42:00

Αποκάλυψη Κρέσπο που "φτιάχνει" τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Αν η σεζόν ξεκινήσει τον Μάιο..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κρέσπο που "φτιάχνει" τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Αν η σεζόν ξεκινήσει τον Μάιο..."

Ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο παραμένει στα... πιτς λόγω τραυματισμού, αλλά τόνισε πως υπάρχει πιθανότητα να προλάβει να επιστρέψει στια αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ φέτος.

Ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται στην Ισπανία για την αποθεραπεία του και αποκάλυψε ότι ίσως μπορέσει να τεθεί ξανά στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, εάν η σεζόν ξαναρχίσει τον Μάιο ή τον Ιούλιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είμαστε όλοι καλά και βρισκόμαστε στο σπίτι. Το να είσαι μαζί με την οικογένεια σου πάντα βοηθάει. Οι κόρες μου είναι αυτές που περνάνε τις πιο δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα εφευρίσκουν κάτι καινούργιο για να περάσουν την ώρα τους.

Εγώ το πρωί κάνω αποθεραπεία και το απόγευμα κάνω ασκήσεις, έτσι ώστε να παραμείνω σε καλή κατάσταση. Στη συνέχεια αφοσιώνομαι στην οικογένεια μου.

Όταν μου είπαν ότι χρειάζομαι εγχείρηση κατάλαβα ότι θα χάσω τη σεζόν. Ωστόσο, με όλη αυτή την κατάσταση και με τις σκέψεις να ξεκινήσει η σεζόν τον Μάιο ή τον Ιούνιο έχω ελπίδες για να παίξω. Αυτό είναι όμορφο και μου δίνει δύναμη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags