Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η καριέρα του Βλάνταν Ίβιτς πηγαίνει από το καλό στο καλυτερο
| 2020-03-29 10:05:00

Όργιο φημών για Ίβιτς - Επίσημη κρούση - Πολλές οι πιθανότητες - Θα τρελαθούν στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Όργιο φημών για Ίβιτς - Επίσημη κρούση - Πολλές οι πιθανότητες - Θα τρελαθούν στην Τούμπα!

Κάνει "παπάδες" στο Ισραήλ. Καψούρα στον ΠΑΟΚ. Μόνο εδώ...

 

ΠΑΟΚ: Η καριέρα του Βλάνταν Ίβιτς πηγαίνει από το καλό στο καλυτερο. Ο Σέρβος τεχνικός έδωσε τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής στον ΠΑΟΚ όντας ακόμα άπειρος στον χώρο της προπονητικής (2016-17), αλλά πλέον... μεγαλουργεί στο Ισραήλ.

Υπό την ηγεσία του η Μακάμπι Τελ Αβίβ διέλυσε τον ανταγωνισμό, κατακτώντας το νταμπλ στη χώρα της, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως πήρε το πρωτάθλημα με διαφορά 31 πόντων από τον δεύτερο της βαθμολογίας!

Η εντυπωσιακή πρόοδος και η νεαρή ηλικία του Σέρβου τεχνικού (42 ετών) τον καθιστούν εξαιρετική περίπτωση προπονητή για πολλές ομάδες και δεν είναι τυχαίο ότι για τον Ίβιτς έχουν πάρει... φωτιά οι φήμες, στις οποίες περιλαμβάνεται μέχρι και σενάριο επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το όνομά του "έπαιξε" στα ρεπορτάζ του καλοκαιριού πριν ο Δικέφαλος καταλήξει στην επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα και έχει επανέλθει τώρα που ο Πορτογάλος τελεί υπό αμφισβήτηση. Το μόνο σίγουρο είναι πως ολόκληρος ο οργανισμός των νταμπλούχων Ελλάδας έχει σε απεριόριστη εκτίμηση τον Ίβιτς και η περίπτωσή του θα εξεταστεί ενδελεχώς εάν επέλθει "διαζύγιο" με τον Φερέιρα.

Πάντως, ακόμα και σε μια τέτοια εξέλιξη, ο Δικέφαλος αναμένεται να έχει έντονο ανταγωνισμό.  Για παράδειγμα, ήδη ο Σέρβος φέρεται να αποτελεί διακαή στόχο των ανθρώπων της Ντιναμό Μόσχας, η οποία τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία, ο σύλλογος της Μόσχας έκανε κρούση στον Ίβιτς και μάλιστα οι πιθανότητες να γίνει το deal δεν είναι καθόλου αμελητέες!

Αναμφίβολα, θα πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό "άλμα" στην καριέρα του Σέρβου, αφού το επίπεδο του ρωσικού πρωταθλήματος είναι σαφώς ανώτερο από το αντίστοιχο στο Ισραήλ. Ταυτόχρονα, όμως, μια τέτοια εξέλιξη θα... κλείσει αυτομάτως την πόρτα για επιστροφή στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πρέπει να κινηθεί άμεσα εάν επιθυμεί να ξεναφέρει στην Ελλάδα τον Ίβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη νίκη Μαρινάκη κόντρα σε Σαββίδη – «Χουνέρι» σε Ιβάν, θα αντιδράσει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags