Facebook Pixel Sportdog.gr | Μας... κούφανε κορυφαίος παίκτης της Μπαρτσελόνα: "Δεν βλέπω μπάλα, δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο"!
Ποδόσφαιρο
| 2020-03-29 16:50:00

Μας... κούφανε κορυφαίος παίκτης της Μπαρτσελόνα: "Δεν βλέπω μπάλα, δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο"!

Sportdog Team
Μας... κούφανε κορυφαίος παίκτης της Μπαρτσελόνα: "Δεν βλέπω μπάλα, δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο"!

Δεν ξέρει ούτε τα ονόματα των αντιπάλων.

Θα περιμένατε ποτέ να ακούσετε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο να παραδέχεται πως δεν βλέπει καθόλου ποδόσφαιρο και ότι πολλές φορές δεν γνωρίζει καν τα ονόματα των αντιπάλων του;

Κι όμως αυτό ακριβώς έκανε ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο οποίος τόνισε με... απίστευτη δόση ειλικρίνειας ότι δεν παρακολουθεί καθόλου τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο!

"Δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω μπάλα, μόνο αν υπάρχουν καλά παιχνίδια. Ή αν έχω κάποιο φίλο που θέλω να δω. Μερικές φορές με ρωτάνε το ονοματεπώνυμο ενός παίκτη και δεν έχω ιδέα. Στη La Liga, για παράδειγμα, μου συμβαίνει πολλές φορές αυτό με τα ονόματα. Δεν ξέρω πώς λέγονται. Θυμάμαι καλύτερα πώς κινούνται στο γήπεδο, πώς σουτάρουν ή πώς παίρνουν θέση στο γήπεδο. Είναι παράξενο, αλλά μου συμβαίνει όταν αναλύουμε τους αντιπάλους", είπε ο Γερμανός στην El Pais.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags