Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελή έκπληξη στον Ολυμπιακό! Κάνει deal με τον... παππού - "Ογκόλιθος" πολυτελείας στην άμυνα!
| 2020-03-29 20:45:00

Τρελή έκπληξη στον Ολυμπιακό! Κάνει deal με τον... παππού - "Ογκόλιθος" πολυτελείας στην άμυνα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή έκπληξη στον Ολυμπιακό! Κάνει deal με τον... παππού - "Ογκόλιθος" πολυτελείας στην άμυνα!

Βαστάει γερά! Ό,τι πει ο Μαρτίνς. Ποιος να το περίμενε...

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και όχι μόνο.

Ο 35χρονος στόπερ γύρισε στο Λιμάνι για τα... τελευταία ένσημα τον Ιανουάριο του 2019, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν άμεσα το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Με τον παίκτη να υπογράφει νέο συμβόλαιο για έναν χρόνο, που λεγόταν πως θα αποτελούσε το κύκνειο άσμα του.

Κι όμως, έχουμε φτάσει κοντά στο τέλος της σεζόν και ο Παπαδόπουλος δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την απόσυρσή του. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς ως μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στις θέσεις των στόπερ. Άλλωστε, σε οποιοδήποτε σημείο της σεζόν χρειάστηκε, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τα πήγε μια χαρά, παρουσιάζοντας εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο ακόμα και σε ευρωπαϊκά ματς.

Με δεδομένο ότι ο Αβραάμ παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση και κάθε άλλο παρά παίκτη που οδεύει προς απόσυρση θυμίζει, πολλοί εκτιμούν ότι θα κάνει και πάλι την έκπληξη!

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό θεωρούν πως δεν είναι καθόλου απίθανο ο διεθνής άσος να μην αποσυρθεί ούτε φέτος. Ο Παπαδόπουλος νιώθει πολύ καλά το σώμα του, διατηρεί τη φόρμα του δουλεύοντας σκληρά συνέπεια και αισθάνεται ότι έχει ακόμα πράγματα να προσφέρει.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2020, αλλά μην εκπλαγείτε εάν ο σκληροτράχηλος παίκτης υπογράψει νέα μονοετή επέκταση. Φυσικά, θα μετρήσει και η γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πάντως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία του Αβραάμ και τον εκτιμά όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως προσωπικότητα που βοηθά τα μέγιστα στη διατήρηση των ισορροπιών στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη νίκη Μαρινάκη κόντρα σε Σαββίδη – «Χουνέρι» σε Ιβάν, θα αντιδράσει;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags