Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλη Μαρινάκη: Επιμένουν οι Γάλλοι για ενδιαφέρον Μαρινάκη για την Τρουά
| 2020-03-29 23:48:00

Ρεπορτάζ-βόμβα: "Φούντωσαν" τα σενάρια για αγορά ομάδας από τον Μαρινάκη - Τι ισχύει

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-βόμβα: "Φούντωσαν" τα σενάρια για αγορά ομάδας από τον Μαρινάκη - Τι ισχύει

Θα κάνει την κίνηση; Τι γράφεται και τι απαντά ο Ολυμπιακός.

Οι Γάλλοι επιμένουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται για την αγορά της Τρουά, με το "France Football" μάλιστα να φιλοξενεί σχετικό άρθρο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται πως ο Ντανιέλ Μασονί κοστολογεί την ομάδα περίπου στα 8-10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υποστηρίζουν ότι η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη θα ξεκινήσει οικονομικό έλεγχο στα ταμεία του γαλλικού συλλόγου.

Οι Γάλλοι εξακολουθούν να ασχολούνται με την υπόθεση, αν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν διαψεύδει εξ΄αρχής τις εν λόγω πληροφορίες που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ασχολείται με την Τρουά.

Το εν λόγω σενάριο δεν φαίνεται να ισχύει και δεν αποκλείεται να έχει προκύψει από την πλευρά του Μασονί, ο οποίος φημολογείται πως "ψάχνεται" για να παραχωρήσει την ομάδα και το όνομα του Μαρινάκη έχει εμπλακεί εξαιτίας των διασυνδέσεών του στη γαλλική αγορά.

Άλλωστε, δύο Γάλλοι, ο Φρανσουά Μοντεστό και Ζοσέ Ανιγκό, συνεργάζονται με αμφότερες τις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη (Ολυμπιακό και Νότιγχαμ) και έχουν ουκ ολίγα πάρε-δώσε με την ποδοσφαιρική αγορά στην πατρίδα τους.

Συνεπώς, δεν είναι καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο να έγιναν επαφές για άλλους λόγους, όπως η ενδεχόμενη μεταγραφική κουβέντα για κάποιον παίκτη, και κάπου να υπήρξε παρερμηνεία στην υπόθεση, "γεννώντας" έτσι το σενάριο περί κίνησης του Μαρινάκη για την αγορά της Τρουά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags