Facebook Pixel Να τι συμβαίνει με Κυριακόπουλο, Σασουόλο, Αστέρα και Ολυμπιακό
| 2020-03-30 12:00:00

"Χουνέρι" Μποροβήλου στο λιμάνι! Απίστευτη αποκάλυψη - Αυτός στέλνει λεφτά στην Τρίπολη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χουνέρι" Μποροβήλου στο λιμάνι! Απίστευτη αποκάλυψη - Αυτός στέλνει λεφτά στην Τρίπολη!

Τραβούν τα μαλλιά τους στον Ολυμπιακό. Ποιος τους πρόλαβε;

Ποιος είπε πως παρότι εν μέσω κοσμοϊστορικής πανδημίας δεν προκύπτουν ειδήσεις; Μια την έδωσε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γιώργος Μποροβήλος. Ποια ήταν αυτή; Αφορούσε στην πώληση του Γιώργου Κυριακόπουλου, αφού όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, η Σασσουόλο έχει ενημερώσει τους Αρκάδες πως θα κάνει χρήση του buy-out του 24χρονου αριστερού μπακ. Και δεν έμεινε μόνο εκεί…

«Η Σασουόλο μας έχει ενημερώσει ότι θα ασκήσει την οψιόν αγοράς που έχει περιθώριο να κάνει ως και τα τέλη Μαΐου. Ο Κυριακόπουλος απέρριψε μία πολύ μεγάλη προσφορά τον Ιανουάριο ύψους οχτώ εκατομμυρίων από ομάδα του εξωτερικού. Η πρόταση απορρίφθηκε διότι η ομάδα του ζητούσε πάνω από δέκα εκατομμύρια. Η οψιόν αγοράς είναι μέχρι τον Μάιο, αλλά μας ειδοποίησαν ότι θα την ασκήσουν», ήταν οι χαρακτηριστικές ατάκες του Μποροβήλου.

Πέραν συνεπώς της οριστικοποίησης της πώλησης του Κυριακόπουλου (έναντι ενός ποσό που ξεπερνάει κατά τι το 1 εκατ. ευρώ), ο πρόεδρος του Αστέρα αποκάλυψε πως τον περασμένο Ιανουάριο η Σασσουόλο δέχτηκε πρόταση 8 εκατ. ευρώ, την οποία και απέρριψε, ζητώντας πάνω από 10 για τον Ελληνα αριστερό μπακ.

Σαφέστατή εξ αυτού η πρόοδος του ποδοσφαιριστή, ακόμη προφανέστερη η… ευκαιρία που παρουσιάζεται στη Σασσουόλο να αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του προκειμένου να μεγιστοποιήσει το δικό της όφελος βγάζοντας τον στην αγορά. Με τα νούμερα όμως που παίζουν πλέον για τον Κυριακόπουλο είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως δεν νοείται και δεν γίνεται να ευσταθεί καμία απολύτως κουβέντα και καμία απολύτως περίπτωση επαναπατρισμού.

Συντηρείται άλλωστε εδώ και μήνες ένα (υποβόσκον) ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, το οποίο μάλιστα λέγεται πως θα αναθερμανθεί σε περίπτωση πώλησης του Τσιμίκα. Εκτός αν πιστεύουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν σε παιχνίδι διεκδίκησης αριστερού μπακ έναντι 8 και 10 εκατ. ευρώ, τότε αυτό είναι κάτι που προφανώς δεν γίνεται να ισχύει και φυσικά δεν έχει (πλέον) καμία απολύτως βάση, αφού τα νούμερα έχουν ξεφύγει (όπως τουλάχιστον επιβεβαίωσε μια έγκυρη πηγή γι’ αυτό, με έννομο συμφέρον όπως είναι ο πρόεδρος του Αστέρα, αφού η ομάδα του διατηρεί 15% ως ποσοστό μεταπώλησης). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη νίκη Μαρινάκη κόντρα σε Σαββίδη – «Χουνέρι» σε Ιβάν, θα αντιδράσει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags