Facebook Pixel Η ερμηνεία των δηλώσεων Λουτσέσκου - Πώς της είδαν στον ΠΑΟΚ
| 2020-03-31 12:00:00

"Βράζουν" στον ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου - Τι είπε και τους τρέλανε - Γι’ αυτό έφυγε; "Παλτό" ο Μίσιτς;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Βράζουν" στον ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου - Τι είπε και τους τρέλανε - Γι’ αυτό έφυγε; "Παλτό" ο Μίσιτς;

ΠΑΟΚ: Το τι ακριβώς έγινε τον περασμένο Ιούνιο και οδήγησε τον Ράζβαν Λουτσέσκου στην απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ είναι κάτι που θυμίζει αρχεία… Foreign Office. Αυτά δηλαδή που αποχαρακτηρίζονται μετά το πέρας 50 χρόνων και μόνο τότε κοινολογείται η ιστορικά καταγεγραμμένη αλήθεια.

Αν περίμενε λοιπόν κανείς από την τελευταία συνέντευξη του Ρουμάνου τεχνικού για να διαφωτιστεί για τους πραγματικούς λόγους της καλοκαιρινής του αποχώρησης, μάλλον απογοητεύτηκε. Ο Λουτσέσκου ήταν μεν πιο αποκαλυπτικός σε σχέση με προηγούμενες αναφορές του, δεν έπεισε όμως. Αξιολόγησε ως βασικό λόγο για την απόφαση του την μη ανανέωση του συμβολαίου ενός εκ των Κάνιας, Σάχοφ, ενώ κατάστησε σαφές πως επιθυμούσε και την παραμονή του Σέρτζιο Ολιβέιρα, αναγνώρισε όμως πως κάτι τέτοιο ήταν πρακτικά αδύνατο λόγω της τεράστιας ρήτρας που είχε ο δανεισμός του από την Πόρτο (12 εκατ. ευρώ).

Στο άκουσμα αυτών των δηλώσεων, οι άνθρωποι της διοίκησης του «δικεφάλου» δεν ήταν και τόσο… ικανοποιημένοι. Όχι γιατί περίμεναν από τον Λουτσέσκου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αλλά γιατί θεώρησαν πως δεν είπε την πραγματικότητα για τα όσα συνέβησαν στο μεσοδιάστημα της κατάκτησης του Κυπέλλου και της αποχώρησης του από την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών.

Ευθύνες, προφανώς υπάρχουν και στη διοίκηση, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Ωστόσο, οι διοικητικοί περίμεναν μια περισσότερη αυτογνωσία και αυτοκριτική και από τον ίδιο τον Λουτσέσκου, ειδικά στο κομμάτι της απάντησης που αφορούσε το timing που επίλεξε να αποχωρήσει από τον πάγκο, δύο δηλαδή μέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία οπότε και θα πραγματοποιούσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Είχαν φυσικά και άλλα (η αναφορά για παράδειγμα για τον Μίσιτς, τον οποίο ο Λουτσέσκου δεν πίστευε, δεν ήθελε, θεωρούσε «λίγο» και φέτος εξελίχτηκε στον καλύτερο του ΠΑΟΚ), αλλά το νόημα είναι αντιληπτό. Ακόμη ακόμη και από την αναφορά του ίδιου του Λουτσέσκου ως προς την επικοινωνία του με την οικογένεια Σαββίδη, αφού παραδέχτηκε πως τόσο με τον Ιβάν όσο και με τον Γιώργο δεν έχει μιλήσει καθόλου από τότε που έφυγε από τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φήμη... ΣΟΚ για ΠΑΟΚ - Ποιον φέρνει ο Ιβάν - Τρομερά όσα έχει κάνει - Έξαλλοι οι οπαδοί

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags