Ο sportdog ήταν το πρώτο μέσο στην Ελλάδα που αμέσως μετά την οριστικοποίηση των δανεισμών του Νατζ και του Ανουάρ είχε αποκαλύψει πως πέραν των συγκεκριμένων buy-out που συμφωνήθηκαν με Λέγκια και Βαγιαδολίδ αντίστοιχα, ο Τσάβι Ρόκα αλλού πόνταρε στο να διατηρήσει τον Ούγγρο και τον Μαροκινό στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και την ερχόμενη σεζόν.

Και αυτό δεν ήταν άλλο από την ορθάνοιχτη πόρτα και από τους δύο συλλόγους για τον πρώτο λόγο από τους «πράσινους» σε περίπτωση νέου δανεισμού των δύο ποδοσφαιριστών. Αυτό ήταν το μεγάλο ατού, το σημαντικό «κλειδί» που πέτυχε ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής, αφού – κακά τα ψέματα – οι 800.000 ευρώ που προβλέπεται ως ρήτρα για τον Μαγυάρο και τα 4 εκατ. ευρώ που είναι το αντίστοιχο ποσό για τον Αφρικανό, δεν ανήκουν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων των «πράσινων».

Τελευταία και προ ξεσπάσματος πανδημίας, διέρρευσε μια απροθυμία για την παραμονή του Νατζ (προερχόμενη κυρίως από το τεχνικό επιτελείο) ενώ για τον Ανουάρ, κατέστη πρόσφατα σαφές μέσω ρεπορτάζ ισπανικής εφημερίδας πως τη δεδομένη στιγμή δεν συζητούν το παραμικρό για παράταση του δανεισμού του. Κάτι απολύτως φυσιολογικό με τόσες εκκρεμότητες που υπάρχουν, την ώρα που η Βαγιαδολίδ δίνει μάχη – και θα συνεχίσει να τη δίνει όταν με το καλό επιστρέψουμε σε αγωνιστική δράση – για την αποφυγή του υποβιβασμού και την παραμονή της στην Πριμέρα.

Ο Ρόκα φυσικά το γνωρίζει αυτό, γι’ αυτό και δεν… βιάζεται. Το μόνο δυσάρεστο στην όλη υπόθεση, τουλάχιστον για τον Ανουάρ, είναι πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, κόντρα σε όσα φημολογούνται, δεν «ψήνεται» να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αφού δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όσα συνάντησε στο σύντομο χρονικό διάστημα που φόρεσε τα πράσινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιστροφή-έκπληξη στον ΠΑΟ - Αυτόν φέρνει ο Δημήτρης - "Όργια" φέτος, τον θέλει και ο Ολυμπιακός!