Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι παίζει με δυνατό στόπερ στον Ολυμπιακό
| 2020-04-01 14:00:00

Υπάρχει καπνός! Τι παίζει με στοπεράρα στον Ολυμπιακό - Θα γίνει "σφαγή" - Σκάει 3.000.000;

του Παναγιώτη Νικολάου
Υπάρχει καπνός! Τι παίζει με στοπεράρα στον Ολυμπιακό - Θα γίνει "σφαγή" - Σκάει 3.000.000;

Ολυμπιακός: Πρόσωπο των ημερών ο Κίκι Κουγιατέ, ο στόπερ της Τρουά, ο οποίος ύστερα από ένα δημοσίευμα του France Football παρουσιάστηκε ως στόχος του Ολυμπιακού εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Από χτες κιόλας είχαμε επισημάνει στον sportdog πως ο κεντρικός αμυντικός από το Μάλι είναι όντως μεταξύ αυτών που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι», σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι είτε «κλεισμένος» είτε έχουν αποκτήσει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, ανεξαρτήτως της υπόστασης και της αλήθειας που υπάρχει σχετικά με τη φημολογία που θέλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εξετάζει την πιθανότητα (προ πανδημίας).

To πορτογαλικό παρελθόν και παρόν του Κουγιατέ, ώθησε στο τσεκάρισμα της κατάστασης από την Πορτογαλία. Παρελθόν λόγω της προηγούμενης θητείας του στην Σπόρτινγκ Β’, παρόν λόγω του ότι από τότε εκπροσωπείται ακόμη από Πορτογάλο ατζέντη, ονόματι Πάουλο Λίμα, ο οποίος και αναζητήθηκε – με τη συνδρομή συμπατριωτών του δημοσιογράφων – από τον sportdog για να δώσει τη δική του οπτική στην εν λόγω υπόθεση.

Τι προέκυψε; Καμία on the record επισήμανση και αναφορά, καμία διάψευση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, καμία όμως από την άλλη πλευρά και επιβεβαίωση. Κλασική δηλαδή «μανατζερική»… διάλεκτος, η οποία πάντως, τις περισσότερες φορές απλώς επιβεβαιώνει πως υπάρχει καπνός (διαφορετικά η διάψευση θα ήταν πολύ εύκολη).

Από εκεί και πέρα, αυτό που εύκολα ξεκαθαρίστηκε από τον ατζέντη του Κουγιατέ ήταν πως οι εμφανίσεις του έχουν γεννήσει μεγάλο ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, τόσο στη Γαλλία όσο και εκτός αυτής. Οσο για τις προθέσεις της Τρουά; Δεδομένα ο στόπερ από το Μάλι είναι στη βιτρίνα της, σε περίπτωση μάλιστα που δεν ανέβει στο σαμπιονά (διεκδικεί την άνοδο, άγνωστο πως θα κλείσει η σεζόν λόγω πανδημίας), το πιθανότερο είναι πως θα τον παραχωρήσει. Εκτίμηση περί αντιτίμου; Μίνιμουμ 2,5-3  εκατ. ευρώ (πάντα σε περίπτωση μη προβιβασμού). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τελειώνει" ακόμα δεν ήρθε στον Ολυμπιακό - Έπαιξε 40 λεπτά ο αντι-Ποντένσε - Μεγάλο φιάσκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags