Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο κορωνοϊός αλλάζει τα δεδομένα για Ινσούα
| 2020-04-02 08:21:00

Ό,τι δεν κατάφερε ο Ρόκα το πετυχαίνει ο κορωνοϊός! Μεταγραφή από το πουθενά στον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Ό,τι δεν κατάφερε ο Ρόκα το πετυχαίνει ο κορωνοϊός! Μεταγραφή από το πουθενά στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Πριν ένα μήνα, ο Εμμάνουελ Ινσούα έκρινε ανεπαρκή την πρόταση του Ρόκα για να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό και δήλωσε σίγουρος ότι θα βρει τα λεφτά που αξίωνε αλλού. Πλέον, ο ακραίος μπακ-χαφ σκέφτεται ότι η παραμονή στην Αθήνα δεν θα ήταν κακό σενάριο για το μέλλον το δικό του και της οικογένειας του.

Βλέπετε ο κορωνοϊός θα αλλάξει τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο και το ελληνικό δεν θα μείνει ανεπηρέαστο από αυτές τις αλλαγές.

Όπως αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της LiveSport, ο Αργεντινός κάνει σκέψεις παραμονής. Ο παίκτης ζυγίζει ξανά τα δεδομένα και δεν αποκλείεται να ψηφίσει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για μία επιλογή, την οποία ο κόσμος του Παναθηναϊκού εγκρίνει στο 100%. Την Τετάρτη (1/4), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανάρτησε ένα ποστ κάνοντας αναφορά στον Αργεντινό μπακ. Το ποστ αυτό δέχτηκε πολλά μηνύματα αγάπης προς τον Εμάνουελ Ινσούα, τον οποίο ο κόσμος του Τριφυλλιού δείχνει πως εκτιμάει και χαίρει εκτίμησης του, ζητώντας από την ομάδα να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Σαφώς, ο Ινσούα δεν πρόκειται να δεσμευτεί από τόσο νωρίς. Άλλωστε, λίγοι ασχολούνται με τις μεταγραφές αυτή τη στιγμή. Ο Ινσούα θα εξαντλήσει τα περιθώρια για ένα μεγάλο συμβόλαιο, αλλά κατανοεί ότι ο κορωνοϊός έχει μεταβάλλει ριζικά την ποδοσφαιρική αγορά.

Η σταθερότητα όμως είναι το μεγαλύτερο δέλεαρ για έναν ποδοσφαιριστή και αυτήν τη στιγμή ο Παναθηναϊκός μοιάζει πιο σίγουρος προορισμός από άλλες ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags