Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ομάρ Ελ Καντουρί: Φεύγει ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ;
| 2020-04-02 11:18:00

Κεραυνός εν αιθρία! Τέλος top όνομα του ΠΑΟΚ - Τι συνέβη - Σπάει το συμβόλαιο, φεύγει ελεύθερος!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κεραυνός εν αιθρία! Τέλος top όνομα του ΠΑΟΚ - Τι συνέβη - Σπάει το συμβόλαιο, φεύγει ελεύθερος!

ΠΑΟΚ - Ομάρ Ελ Καντουρί: Το καλοκαίρι συμπληρώνει 2,5 χρόνια στον Δικέφαλο. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ανταποκρίθηκε ούτε στις προσδοκίες ούτε και στο εύρος των αποδοχών του, αφού είναι από τους… εκατομμυριούχους των αποδυτηρίων του «δικεφάλου», με επταψήφιες ετησίες αποδοχές.

Οι αιτίες για αυτή την μάλλον… νερόβραστη παρουσία του Μαροκινού, πολλές και διάφορες. Το αποτέλεσμα της, να βρίσκεται σταθερά υπό παραχώρηση στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους. Φλέρταρε με την επιστροφή στην Ιταλία (όπου τον περιμένει εκεί η οικογένεια του), ωστόσο αλλάζοντας ατζέντη και απόφαση την τελευταία στιγμή, παρέμεινε στην «Τούμπα», τον περασμένο Ιανουάριο έφτασε να ταξιδέψει ως τη Λιέγη προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία που υπήρχε με την Σταντάρ, τελικά όμως κάποιες νέες μανατζερικές διαμάχες, δεν επέτρεψαν το κλείσιμο του deal.

Πλέον, ο 30χρονος μέσος ετοιμάζεται να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ. Και με δεδομένη πλέον την σημαντική μείωση του μπάτζετ και των μισθών στον «δικέφαλο» η δική του σχέση προσφοράς/απολαβών δεν αφήνει περιθώρια στους πρωταθλητές. Εκτός θεαματικού, συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν, οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η είδηση και η εξέλιξη σε αυτό το αναμενόμενο «διαζύγιο» είναι πως ο ΠΑΟΚ (σε αντίθεση με τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους) δεν προτίθεται να βγάλει στο «σφυρί» τον Ομάρ Ελ Καντουρί ζητώντας χρήματα για την παραχώρηση του. Όπως έχει διαμηνύσει στον νέο, Βέλγο ατζέντη του (με τον οποίο μάλιστα υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας) είναι ελεύθερος να αποχωρήσει για όποια ομάδα καλύψει τις απαιτήσεις του.

Και αυτό είναι πλέον το ζητούμενο στην υπόθεση, αφού παρότι ο Ελ Καντουρί επίσης θέλει να φύγει προκειμένου – τουλάχιστον – να είναι κοντά στην οικογένεια του, πολύ δύσκολα θα βρει νέο συμβόλαιο με αποδοχές εφάμιλλες αυτών που έχει στον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση όμως, από την στιγμή που υπάρχει αμοιβαιότητα, το συναινετικό και καθόλου ζημιογόνο για τον ΠΑΟΚ «διαζύγιο» είναι αν όχι βεβαιότητα, τουλάχιστον με τα όσα πληροφορείται ο sportdog, συγκλονιστικά πιθανό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελή" απόφαση Σαββίδη! Αυτός γυρίζει στον ΠΑΟΚ - Ποιος Βρύζας τώρα; - Θα... πέσουν τα τσιμέντα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags