Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Δίνει στους Κίτρινους τον Καφού για να πάρει τον...
| 2020-04-02 12:45:00

Ανταλλαγή-βόμβα! Αυτόν δίνει ο Άρης στο λιμάνι για τον Καφού - Καψούρα Μαρτίνς - Θα γίνει χαμός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανταλλαγή-βόμβα! Αυτόν δίνει ο Άρης στο λιμάνι για τον Καφού - Καψούρα Μαρτίνς - Θα γίνει χαμός!

Ολυμπιακός - Άρης: Να συζητάμε για μεταγραφές και προσθήκες τη δεδομένη στιγμή, με την τεράστια αβεβαιότητα, όντας στο επίκεντρο της πανδημίας και χωρίς την παραμικρή ένδειξη για το που και πως θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία και το (κυριότερο) πόση ζημιά θα κάνει, μάλλον μάταιο.

Ακόμη πιο μάταιο και σίγουρα όχι τόσο ρεαλιστικό να το κάνουμε για τον Αρη. Η ομάδα δηλαδή που έχει 7 συμβόλαια βασικών της ποδοσφαιριστών να ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, έχει χάσει ήδη τον έναν (Βέλεθ) και δεν μπορεί ακόμη να φτάσει σε συμφωνία με κανέναν από τους υπόλοιπους, την ώρα που η φημολογία περί στενότητας ξεπερνάει τα όρια της απλής φήμης και επίσης δεν μπορεί εδώ και μήνες να λύσει συμβόλαια που εξελίσσονται σε βαρίδια (όπως για παράδειγμα αυτό του Ολλανδού Ντουάρτε).

Πως λοιπόν οι «κίτρινοι» θα μπορέσουν να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για να αποκτήσουν τον Καφού, τον Ποργογάλο που ήρθε τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό από τη Λέγκια; Ειδικά από την στιγμή που ο 27χρονος μέσος έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με τους «ερυθρόλευκους» και εισπράττει ετησίως ένα ποσό που ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ, ποσό που ουσιαστικά αντιστοιχεί με το μεγαλύτερο φετινό του Αρη, αυτό δηλαδή του Ιντέγε και συμβόλαιο που… 1000% δεν πρόκειται να υπάρξει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν των «κίτρινων».

Ας κρατήσουμε εδώ όμως δύο υποσημειώσεις. Η πρώτη ότι ο Καφού αποτελεί επιλογή Μαρτίνς και όσο ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει ανανεώσει, προφανώς και ο συμπατριώτης του δεν μπορεί να αισθάνεται δεδομένος στον Ολυμπιακό, ειδικά εφόσον είναι ο… τελευταίος στην ιεραρχία των μέσων.

Το δεύτερο και πιθανώς πιο σημαντικό έγκειται στο δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σασά του Αρη. Ο Βραζιλιανος αρέσει πολύ, τον ήθελε ο Μαρτίνς (περισσότερο και από τον Καφού) τον περασμένο Ιανουάριο, τότε όμως κρίθηκε πως δεν είναι προς το συμφέρον των «ερυθρόλευκων» η απόκτηση του. Τα δεδομένα όμως εν όψει καλοκαιριού είναι τελείως διαφορετικά και σίγουρα αν αποφασιστεί να γίνει κίνηση για τον Βραζιλιάνο, τότε ο Καφού (πληρωμένος από τον Ολυμπιακό, δανεικός, με όποιον τέλος πάντων τρόπο θα μπορεί να «σηκώσει» το μπάτζετ του Αρη) προφανώς θα μπορεί να αποτελέσει έναν παράγοντα στη συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα "γκρεμίσει" την ποδοσφαιρική Ευρώπη ο Μαρινάκης - Θέλει 25 εκατ. ακατέβατα για τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags