Facebook Pixel Superleague: Χαμός τώρα στη Superleague - Πρόταση-μπουρλότο για οριστική διακοπή - Τι πρότεινε ο Ολυμπιακός!
| 2020-04-02 16:45:00

Χαμός τώρα στη Superleague - Πρόταση-βόμβα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για διακοπή - Τι θέλει ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Χαμός τώρα στη Superleague - Πρόταση-βόμβα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για διακοπή - Τι θέλει ο Ολυμπιακός!

Superleague: Στον… αέρα βρίσκεται το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη, υπάρχουν αρκετές ομάδες που επιθυμούν την οριστική διακοπή του!

Απόφαση πάντως δεν αναμένεται να παρθεί καθώς η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού είναι ρευστή ακόμη, ωστόσο το γεγονός πως ήδη πολλές ομάδες ζητούν τη διακοπή του πρωταθλήματος, μεταξύ αυτών ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, δείχνει πως όλα πλέον είναι πιθανά.

Στην τηλεδιάσκεψη παίρνουν μέρος οι:  Γ. Αλαφούζος (Παναθηναϊκός) Αλ. Κουγιας (ΑΕΛ), Θ. Καρυπίδης του Ανέστη (αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αρης), Δ. Μποροβήλος (Αστερας), Κ. Κοξενογλου (Ατρομητος), Π. Λουτσος (Βολος), Αρ. Πιαλόγλου (Ξανθη), Τ. Αγραφιώτης (Ολυμπιακος), Ηλ. Πουρσανιδης (ΟΦΗ), Λ. Μπουτσικάρης (ΠΑΟ), Φ.Κωστούλας (Παναιτωλικός), Χρ. Δάρας (Πανιωνιος), Μ. Γκαγκατσης (ΠΑΟΚ), Θ. Τσικνής (Λαμία), Στ. Αντωνιου (ΕΠΟ), Μ. Λυσάνδρου (ΑΕΚ,  Σούπερ Λιγκα).

Πλέι οφ ζήτησε ο Κούγιας, διακοπή Παναθηναϊκός – Άρης, αναμονή ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όσα μεταφέρει το blog «Δίκη», οι Γιάννης Αλαφούζος και Θόδωρος Καρυπίδης, δηλαδή Παναθηναϊκός και Άρης, ήταν οι πρώτες ομάδες που πρότειναν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Στην ίδια γραμμή τάχθηκαν επίσης ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός, με τον Φώτη Κωστούλα μάλιστα να ζητάει να γίνουν οι ομάδες 16, ενώ η Ξάνθη και η ΑΕΛ (μέσω του Αλέξη Κούγια) τόνισαν ότι πρέπει να γίνουν φέτος τα πλέι οφ και να ολοκληρωθεί η σεζόν, έστω και με καθυστέρηση.

Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΟΦΗ και Βόλος σημείωσαν πως πρέπει να υπάρξει νέα αναστολή και να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενη τέλη Απριλίου, ενώ ο Ολυμπιακός μέσω του Τάκη Αγραφιώτη υποστήριξε πως πρίν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση, καλό θα ήταν να περιμένουμε δύο – τρεις εβδομάδες ώστε να εξετάσουν σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται η χώρα τότε.

ΠΑΟΚ: "Συμφωνούμε με Αλαφούζο, διακοπή εάν…"  - Αναστολή ζήτησε η ΑΕΚ και… βλέπουμε!

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, μέσω του Μάκη Γκαγκάτση, συμφώνησε με την πρόταση της οριστικής διακοπής, εφόσον δεν γίνεται να συνεχιστεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Από τον Δικέφαλο τόνισαν μεταξύ άλλων πως: «Δεν έχουμε καμία αντίρρηση με την πρόταση του κ.Αλαφούζου. Ασφαλώς και πρέπει να τελεσιδικησει και η υπόθεση που υπάρχει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ». Άρα και ο ΠΑΟΚ υπέρ της διακοπής!

Από την ΑΕΚ, μέσω του Μάκη Λυσάνδρου που είναι και ο πρόεδρος της συνεδρίασης, τονίστηκε πως πρέπει να περιμένουν τις εξελίξεις και ζήτησαν αναστολή μέχρι τις 24 Απριλίου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags