Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι γράφεις ρε gazzetta! Γελάνε ακόμα στον Ολυμπιακό - Απίθανο σενάριο - Αυτόν "σκοτώνουν"!
| 2020-04-02 20:26:00

Τι γράφεις ρε gazzetta! Γελάνε ακόμα στον Ολυμπιακό - Απίθανο σενάριο - Αυτόν "σκοτώνουν"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τι γράφεις ρε gazzetta! Γελάνε ακόμα στον Ολυμπιακό - Απίθανο σενάριο - Αυτόν "σκοτώνουν"!

Ολυμπιακός: Εκτός τόπου και χρόνου είναι ακόμη και οι πλέον… αξιοσέβαστοι των παγκόσμιων media. Τέτοιο στάτους, διαχρονικά ιερό, έχει διαμορφώσει η Gazzetta dello Sport, αυτό όμως δεν της προσφέρει και το αλάθητο. Ειδικά μάλιστα όταν αναφέρει «χοντράδες» που δεν έχουν καμία υπόσταση.

Χτεσινό της δημοσίευμα λοιπόν έκανε λόγο για προσφορά εκ μέρους της Νάπολι 8 εκατ. ευρώ συν μπόνους στον Ολυμπιακό για την αγορά του Κώστα Τσιμίκα, με τους «ερυθρόλευκους» να αξιώνουν 10 εκατομμύρια, μετρητά. Τέτοια πρόταση δεν έκαναν οι Ναπολιτάνοι ούτε τον περασμένο Ιανουάριο! Τότε, είχαμε «φουσκώσει» τους αριθμούς, αλλά τουλάχιστον είχαν φτάσει σε ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ.

Και τώρα, όντως, η πανδημία μπορεί να αποτελεί τεράστια δικαιολογία και πάτημα για μείωση τιμών, αλλά όχι σε τέτοιο επίπεδο, για έναν παίκτη που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και επίσης, χωρίς σε καμία περίπτωση να δικαιολογείται διάθεση για διαπραγμάτευση σε αυτά τα ποσά εκ μέρους του Ολυμπιακού.

Στον sportdog έγκαιρα, αμέσως μετά την πρόκριση επί της Αρσεναλ, είχαμε αποκαλύψει πως στον Ολυμπιακό πλέον δεν συζητάνε τίποτα λιγότερο από τα 25 εκατ. ευρώ, με τα στοιχήματα μάλιστα – όπως χαρακτηριστικά είχαμε αναφέρει – να πέφτουν εντός της ομάδας για το κατά πόσον η πώληση Τσιμίκα μπορεί να ξεπεράσει και το φράγμα των 30 εκατομμυρίων.

Πλέον, τα δεδομένα με την πανδημία, όντως έχουν αλλάξει. Αναμένεται μια πτώση στις τιμές, αλλά ο Ολυμπιακός – όπως επίσης έχουμε τονίσει – αφενός δεν πρόκειται να… ξεπουλήσει, αφετέρου δεν έχει και ανάγκη να το κάνει. Αν δεν βρει τα χρήματα που περιμένει (έστω και προσαρμοσμένα σε νέα, πανδημικά, δεδομένα), ο Τσιμίκας θα μείνει και του χρόνου με τα «ερυθρόλευκα».

Αλλά να συζητήσουν οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος τιμές που ανέφερε η Gazzetta, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση. Ούτε καν σε διαδικασία απάντησης δεν θα έμπαιναν ποτέ σε μια τέτοια πρόταση.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη "σφαλιάρα" σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό από Έλληνα άσο - Μόνο σε μία ομάδα πάει Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags