03/04/20 - 08:49

Τα πήραν κρανίο ποδοσφαιριστές με τις δηλώσεις του Τέβες για περικοπές λόγω κορωνοϊού! Ποιοί του την έπεσαν;

Sportdog Team
Τα πήραν κρανίο ποδοσφαιριστές με τις δηλώσεις του Τέβες για περικοπές λόγω κορωνοϊού! Ποιοί του την έπεσαν;
608views 0shares

Δεν άρεσαν σε παίκτες που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες στην Αργεντινή οι δηλώσεις του Κάρλος Τέβες, ο οποίος είχε πει ότι οι ποδοσφαιριστές αντέχουν για αρκετό διάστημα να είναι απλήρωτοι.

O Αργεντινός επιθετικός είχε τονίσει μεταξύ άλλων στο America Tv: «Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει έξι μήνες ή ένα χρόνο χωρίς να πληρωθεί. Δεν είναι στην απόγνωση που έχει εκείνος που ζει με τα παιδιά κάθε μέρα και πρέπει να φύγει από το σπίτι του στις 6 το πρωί και να επιστρέψει στις 7 το απόγευμα για να ταΐσει την οικογένεια. Δεν είμαστε ένα παράδειγμα σε αυτή την περίπτωση. Πρέπει να είμαστε διαθέσιμοι για να βοηθήσουμε».

Επιθετικός της Λος Άντες, ομάδα τρίτης κατηγορίας απάντησε: «Δεν έχουμε λάβει μισθούς για δύο μήνες και πολλοί από εμάς έχουν την ίδια αβεβαιότητα με κάθε κανονικό εργαζόμενο».

Ο Φεντερίκο Πρέσεντο της Ατλάντα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας είπε: «Τα χρήματα στη δεύτερη κατηγορία δεν είναι τα ίδια που σίγουρα πληρώνονται στη Μπόκα. Λυπάμαι που απευθύνομαι μόνο σε εσένα, αλλά δεν πρόκειται να γενικεύσω γιατί δεν γνωρίζω την πραγματικότητα του καθένα».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ