Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Γνωστός και μη εξαιρετέος ο Ρόμπερτ Μακ, τον θέλει και η ΑΕΚ
| 2020-04-03 12:55:00

Μπαμ με Μακ! Έτσι γυρίζει στην Ελλάδα - Χοντρά λεφτά - Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ - Θα γίνει "σφαγή"

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μπαμ με Μακ! Έτσι γυρίζει στην Ελλάδα - Χοντρά λεφτά - Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ - Θα γίνει "σφαγή"

ΠΑΟΚ: Γνωστός και μη εξαιρετέος ο Ρόμπερτ Μακ. Αποτελεί την ακριβότερη πώληση της ιστορίας του Δικέφαλου σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 4,5 εκατ. ευρώ (+500.000) τον είχαν μοσχοπουλήσει οι πρωταθλητές στη Ζενίτ, δίνοντας του και τη δυνατότητα να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Η αλήθεια είναι πως ο Σλοβάκος δεν το αξιοποίησε, αφού ποτέ δεν μπόρεσε να γίνει βασικό γρανάζι στους «μπλε» της Αγίας Πετρούπολης, οικονομικά όμως εκτόξευσε το κασέ του. Και αυτό ήταν και το μεγαλύτερο εμπόδιο σε οποιαδήποτε προσπάθεια έγινε τον περασμένο Ιανουάριο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στα 30 του πλέον, προτάθηκε τόσο σε ΠΑΟΚ όσο και ΑΕΚ, ως ελεύθερος μάλιστα από τη Ζενίτ, η οποία του είχε διαμηνύσει πως δεν θέλει χρήματα για να τον αποδεσμεύει από το τελευταίο εξάμηνο του εκεί συμβολαίου του. Ο ίδιος όμως… ήθελα, επιδιώκοντας να καλύψει, να ρεφάρει το υπόλοιπο του 1,2 εκατ. ευρώ των απολαβών του στη Ζενίτ. Και έτσι, με τέτοιες απαιτήσεις, κανείς στην Ελλάδα δεν μπόρεσε να συνεχίσει πέραν του πρώτου, διαδικαστικού και διερευνητικού τηλεφώνου τα… δέοντα.

Ο Μακ συμφώνησε με την Κόνιασπορ (έναντι 450.000 ευρώ φιξ απολαβών ως το τέλος της σεζόν), στο ελάχιστο που αγωνίστηκε εκεί πριν το ξέσπασμα της πανδημίας πρόλαβε να τραυματιστεί δύο φόρες και προ ημερών, απόρροια του κορωνοϊού, έλυσε το συμβόλαιο του και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Και φυσικά έγινε… viral, αφού με συνεχή δημοσιεύματα το όνομα του έχει έρθει στην επικαιρότητα εκ νέου στα μέρη μας, με πληροφορίες – βάσιμες – να τον θέλουν να έχει προταθεί σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αμφότερες αναζητούν ακραίο επιθετικό, θέση που παίζει δηλαδή ο Σλοβάκος, οι απαιτήσεις όμως του οποίου (και για τον «δικέφαλο» του Βορρά και το νυν μανατζερικό περιβάλλον του..) παραμένουν πολύ υψηλές για την ώρα, περιορίζοντας τις όποιες πιθανότητες (παρότι αρέσει παντού...) να προχωρήσει το οτιδήποτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειωμένος" Φερέιρα! Αυτόν φέρνει ο Σαββίδης - "Κλεισμένος" από Ολυμπιακό, "καψούρα" της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags