Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Έτσι μένει ο Μαρτίνς! Τι θέλει για να υπογράψει
| 2020-04-03 22:28:00

Έτσι μένει ο Μαρτίνς! Τι θέλει για να υπογράψει - Αύξηση και... μπλόκο - Θα "τρελαθούν" στο λιμάνι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι μένει ο Μαρτίνς! Τι θέλει για να υπογράψει - Αύξηση και... μπλόκο - Θα "τρελαθούν" στο λιμάνι!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Το θέμα του Πέδρο Μαρτίνς απασχολεί έντονα την επικαιρότητα του Ολυμπιακού, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και οι "μνηστήρες" δεν λείπουν για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, η οποία κάνει συνεχώς άλματα προόδου, ενώ και ο ίδιος ο Πορτογάλος νιώθει ευτυχισμένος στον Πειραιά. Έχει ξεκαθαρίσει, άλλωστε, πως δεν πρόκειται να μιλήσει με άλλη ομάδα αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο με τον Ολυμπιακό, οι συζητήσεις με τον οποίο είναι η απόλυτη προτεραιότητά του.

Οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του Μαρτίνς αναμένεται να λάβουν χώρα μετά το Πάσχα και μπορεί ο Πορτογάλος να επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, αλλά παράλληλα θα επιδιώξει να εξαργυρώσει τα όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα με μια βελτιωμένη συμφωνία.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο ατζέντης του Μαρτίνς θα αξιώσει μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές για τον πελάτη του, με καλά ενημερωμένες πηγές να αναφέρουν ότι θα ζητήσει γενναία αύξηση, ύψους 30-40% ετησίως.

Ωστόσο, πέραν του οικονομικού, υπάρχουν και αγωνιστικές εγγυήσεις που θα θελήσει να λάβει ο Πορτογάλος, ώστε να διασφαλίσει ότι θα συνεχίσει να δουλεύει με τον τρόπο που τον βολεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κύρια επιδίωξη του Μαρτίνς είναι να μπορέσει να "χτίσει" πάνω στην επιτυχημένη συνταγή που έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα δίχως πολλές απώλειες. Δηλαδή, τον ενδιαφέρει να μη χαλάσει ο "κορμός" του ρόστερ με πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, ώστε με λίγες ποιοτικές προσθήκες ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στο μέλλον.

Κάτι που σίγουρα θα αποτελέσει πρόκληση για την "ερυθρόλευκη" διοίκηση, αφού ουκ ολίγοι παίκτες των Πειραιωτών έχουν "εκτοξεύσει" τις μετοχές τους φέτος και οι προτάσεις για βασικούς ποδοσφαιριστές -με πολύ καλά χρήματα μάλιστα- αναμένεται να... πέσουν βροχή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προσωπική κίνηση Μαρινάκη - Με αυτόν υπογράφει - Είναι... καψούρα - Έλληνας διεθνής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags