Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκπληξη στο λιμάνι με τον αντι-Τσιμίκα!
| 2020-04-04 17:00:00

Έκπληξη στο λιμάνι με τον αντι-Τσιμίκα! Γυρίζει πίσω Έλληνας από το εξωτερικό - Τον θυμάσαι;

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκπληξη στο λιμάνι με τον αντι-Τσιμίκα! Γυρίζει πίσω Έλληνας από το εξωτερικό - Τον θυμάσαι;

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου τον περασμένο Ιανουάριο, με τη Νάπολι να τον πολιορκεί στενά. Εν τέλει παρέμεινε στον Ολυμπιακό, αλλά το καλοκαίρι το πρέσινγκ αναμένεται να γίνει ασφυκτικό, αφού εκτός της Νάπολι έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του και η Ίντερ.

Τη στιγμή που δύο τόσο μεγάλες ομάδες είναι διατεθειμένες να τα "σκάσουν" για τον Έλληνα μπακ, ο Ολυμπιακός καλείται να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο και έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει ενεργά την αγορά για αριστερό οπισθοφύλακα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να... επιμείνουν ελληνικά στη θέση του αριστερού μπακ, αφού ακούγεται πως τσεκάρουν τις περιπτώσεις τουλάχιστον δύο Ελλήνων παικτών, ενώ συνεχίζεται η φημολογία που τους θέλει να ενδιαφέρονται για τον Εμάνουελ Ινσούα του Παναθηναϊκού.

Για τον Αργεντινό άσο δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με το Τριφύλλι, γεγονός που "πυροδοτεί" σενάρια για το μέλλον του. Ένα από αυτά αναφέρει πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την υπόθεσή του και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για να τον πάρει τζάμπα, αφού ο Ινσούα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Κατά τα άλλα, στην μανατζερική πιάτσα ακούγεται και το όνομα του Γιώργου Κυριακόπουλου ως έναν από τους υποψήφιος για τον Ολυμπιακό. Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης εντυπωσιάζει στην Ιταλία, όπου αγωνίζεται ως δανεικός στη Σασουόλο, ενώ είναι ποδοσφαιριστής που είχε "παίξει" για τους Πειραιώτες και παλαιότερα. Πάντως, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, με τον πρόεδρο του Αστέρα, Γιώργο Μποροβήλο, να αποκαλύπτει σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι η Σασουόλο έχει γνωστοποιήσει στους Αρκάδες την πρόθεσή της να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Κυριακόπουλου.

Παράλληλα, στο προσκήνιο έχει βρεθεί ξανά και ο Μπάμπης Λυκογιάννης, για τον οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται θέμα επιστροφής στο Λιμάνι. Ο διεθνής μπακ δεν υπολογίζεται στην Κάλιαρι και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον έχουν δεδομένα σε εκτίμηση, ως μια ποιοτική λύση για τα άκρα της άμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που πωληθεί ο Τσιμίκας, φαντάζει απίθανο οι Ερυθρόλευκοι να μην προχωρήσουν σε μεταγραφή και να προτιμήσουν μια λύση εκ των έσω. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο ρόστερ άλλος "καθαρόαιμος" αριστερός μπακ, ενώ ο νεαρός Φοντέ Καμαρά (σ.σ. είναι δανεικός στην Αζαξιό και θα επιστρέψει το καλοκαίρι) δεν είναι έτοιμος να επωμιστεί ρόλο βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια πανδημία; Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Μαρινάκης! Δείτε εξτρέμ που φέρνει - "Ρίχνει" το Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags