Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φάρλεϊ Ρόσα: "Παικτάρα ο Ρόσα, πολλά τα λεφτά"
| 2020-04-04 19:00:00

"Παικτάρα ο Ρόσα, πολλά τα λεφτά - Βασικός στον ΠΑΟ - Φτιάχνει Μακέντα - Τρελαίνει τον κόσμο"

του Γιώργου Κτενά
"Παικτάρα ο Ρόσα, πολλά τα λεφτά - Βασικός στον ΠΑΟ - Φτιάχνει Μακέντα - Τρελαίνει τον κόσμο"

Παναθηναϊκός - Φάρλεϊ Ρόσα: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Φάρλεϊ Ρόσα ο Αλέξανδρος Κουτσιούμπας, σε συνέντευξή του στο sportdog, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος έχει συνδεθεί τις τελευταίες ημέρες με τον Παναθηναϊκό.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του Παναιτωλικού, σχολίασε ότι ο 26χρονος άσος μπορεί να γίνει βασικός στους Πράσινους και να ταιριάξει απόλυτα με τους Χατζηγιοβάννη, Ζαχίντ και Κουρμπέλη.

Αναφέρθηκε στις θέσεις που μπορεί να δώσει βοήθεια, αλλά και στον χαρακτήρα του.

"Βασικός στον Παναθηναϊκό - Εντυπωσιακές οι εμφανίσεις του"

Αλέξανδρε, το όνομα του Ρόσα έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό - Ποιο είναι το καθεστώς συνεργασίας που έχει με τον Παναιτωλικό (τι ισχύει δηλαδή με το συμβόλαιό του) και ποιο είναι το κασέ του στην ομάδα σήμερα;

 "Ο Φάρλεϊ Ρόσα τον Ιανουάριο επέστρεψε στον Παναιτωλικό , στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε στην Ελλάδα τις σεζόν 2016-2018. Ο Ρόσα έλυσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο και ο Παναιτωλικός τον έκανε δικό του με ελεύθερη μεταγραφή και συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας. Χωρίς να γνωρίζουμε το ακριβές κασέ του για μόλις έξι μήνες, είναι δεδομένο ότι ο Παναιτωλικός θα πρέπει να πραγματοποιήσει υπέρβαση οικονομική για να τον κρατήσει και για τη νέα σεζόν, βάζοντας βαθιά το χέρι στη τσέπη. Οι εμφανίσεις του είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές".

Μπορεί στον Παναθηναϊκό αν έρθει το καλοκαίρι, να κάνει τη διαφορα και να πάρει φανέλα βασικού;

 "Ο Ρόσα διαθέτει απίστευτη ποιότητα και πιστοποιεί παιχνίδι με το παιχνίδι την χώρα καταγωγής του (Βραζιλία). Μπορεί στον Ατρόμητο να μην "έδεσε" με την υπόλοιπη ομάδα, με το κλίμα, αλλά στον Παναιτωλικό δείχνει την αξία του και όπως έχει δηλώσει και ο προπονητής του (Μάκης Χάβος) είναι για πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Όχι μόνο θα ταίριαζε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά βάσει τη ποιότητάς του και των όσων μπορεί να προσφέρει, δύσκολα θα έβγαινε απ' την ενδεκάδα μιας ομάδα σαν το τριφύλλι που έχει μεγαλύτερους στόχους σε σχέση με τον Παναιτωλικό".  
 

"Ταιριάζει ιδανικά με Χατζηγιοβάνη, Ζαχίντ, Κουρμπέλη - Είναι εξτρέμ, παίζει και πίσω από τον φορ"

Με ποιους παίκτες από το υπάρχουν ρόστερ του Παναθηναϊκού θα ταίριαζε στην επίθεση;

"Θα μπορούσε να συνδυαστεί και να ταιριάξει ιδανικά με τους Χατζηγιοβάνη, Ζαχίντ, Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή. Θεωρώ επίσης ότι θα εκμεταλλεύονταν άψογα τις ασίστ του ο Μακέντα αλλά και ο Περέα".

Πλην της θέσης που τον έχουμε μάθει να παίζει συνήθως στον Παναιτωλικό, σε ποιες άλλες θέσεις μπορεί να προσφέρει;

"Στον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος τον χρησιμοποιεί σε ρόλο εξτρέμ (συνήθως απ' τα αριστερά της επίθεσης). Παίζει και στα δεξιά της επίθεσης, ενώ μπορεί επίσης να αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου (πίσω απ' τον φορ). Σπάνια τον έχουμε δει σε ρόλο επιθετικού".

Τέλος, υπάρχουν περιστατικά από τη θητεία του στο Αγρίνιο που μπορούν να συνθέσουν κομμάτια του χαρακτήρα του; Από προπονήσεις, τη ζωή του στην πόλη;

"Αθλητής πάνω απ' όλα ο Ρόσα, δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό όχι μόνο στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις. Πιστός στις οδηγίες και στο πλάνο του προπονητή. Όπως οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι έτσι και αυτός, έχει πάνω απ' όλα τη θρησκεία και την πίστη στο Χριστό. Έτσι σε κάθε γκολ σηκώνοντας τη φανέλα του, αφιερώνει τις επιτυχίες του εκεί με το χαρακτηριστικό "I belong to Jesus". Μιλάει με όλους τους φιλάθλους του Παναιτωλικού, είναι το αγαπημένο παιδί της εξέδρας και ανταποδίδει την αγάπη που του δίνουν όλοι εδώ στο Αγρίνιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη "σφαλιάρα" σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό από Έλληνα άσο - Μόνο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags